Van der Valk Hotel Hoorn | Persoonlijk

Toen ik zwanger was van Mason, hadden we een soort van afgesproken  dat we eens in de maand samen  date-night  zouden hebben. Echter blijkt dit in praktijk best moeilijk haalbaar, nu was het al  een maand of 4 geleden dat we Mason uit logeren brachten zodat wij op pad konden. Het was dus hoog tijd..

Want het is soms zó heerlijk om samen iets te gaan eten, een filmpje te pakken of gewoon een romantische avond thuis te plannen. Maar dit keer wilde ik eens wat anders, Melvin is heel druk op zijn werk en werkt veel over dus ik wist als we thuis zouden blijven dat hij dan ook zou gaan werken tussendoor. Dus ik boekte een nachtje weg voor ons.

van der valk
van der valk 2
van der valk 3
van der valk 4
van der valk 5
van der valk 6

En wij? Wij sliepen een nachtje in een hotel samen.. #genieten #voorherhalingvatbaar #verliefdopeigenvent #vandervalkhoorn

Ik boekte een week van tevoren bij het Van der Valk Hotel in Hoorn. Ik wist dat als ik het eerder zou boeken, ik het niet voor mij kon houden. Dat heb ik nu dus gelukkig wel kunnen doen en  zo geschiedden het dat wij samen heel romantisch een nachtje in dit fijne hotel sliepen.

We  vertrokken zaterdagmorgen, nadat we Mason bij Opa & Oma hadden gebracht rond 11 uur. We waren om 12 uur in Hoorn centrum, waar we nog even gingen shoppen. Na een lekkere lunch op een terras gingen we  rond 3 uur richting het hotel. Wat een mooi en groot hotel! Vriendelijk personeel hielp ons en we konden gelijk naar de kamer.

Een hele mooie grote, ruime en lichte kamer met alles erop en eraan. Nadat we de spulletjes uit hadden gepakt, deden we onze slaapkleding aan en gingen we naar het zwembad en sauna. Die waren helaas wel beide wat klein, maar prima voor een uurtje ontspanning.

Daarna gingen we even heerlijk rozig relaxen op bed met een filmpje en na een heerlijk douche onder de stortdouche, gingen we rond 7 uur een drankje doen in de mooie Lobby, rond half 8 gingen we dineren in het restaurant. Erg lekker eten en wijntjes. Na het avondeten, dronken we koffie in de Lobby en daarna gingen we nog een gokje wagen in het casino, welke in het hotel zit. Nadat we natuurlijk alleen maar geld hadden weggebracht, vertrokken we naar onze hotelkamer en hebben we heerlijk geslapen in de fijne bedden!!

De volgende morgen konden we lekker uitslapen en rond 10 zaten we aan het ontbijt en wat voor een, echt alles waarmee je kan ontbijten was en allemaal zo lekker. Rond 11 uur checkten we uit en reden we richting huis.

Kortom het was echt heel fijn om er echt even tussenuit te zijn. Als we thuis waren gebleven, waren we ook uiteten geweest, maar ik weet gewoon dat Melvin zondagmorgen was gaan werken en dat ik het huis stond te poetsen. Nu was het heerlijk genieten van elkaar en zeker voor herhaling vatbaar. Ik denk dat we nu wel heel verwend zijn en de volgende keer niet voor minder luxe zullen kiezen, dus weer voor een Valk van de  Valk gaan.

Gaan jullie ook wel eens een nachtje samen weg?  Welk hotel pakken jullie dan?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *