Vandaag ben ik jarig! | Feest & Persoonlijk

Vandaag is het dan zo ver, ik ben 25 geworden. Ik moet zeggen dat ik mijn eigen verjaardag een stuk minder boeiend vind dan voorgaande jaren.  Ik ben al maanden bezig met Mason’s verjaardag, maar voor mezelf..

Vind ik het allemaal niet meer zo spannend, 25 is best een mooie leeftijd maar het vieren is er gewoon bij ingeschoten.  Éen van de redenen heb ik al genoemd; Mason’s verjaardag komt er al snel aan en ook mijn vriend (4 maart) is bijna jarig, daarom hebben we besloten dat wij het niet echt vieren maar met Mason’s verjaardag uitpakken. Dan zien we ook alle vrienden en familie en anders is het ook zo kort erop vinden wij.

Daarnaast is er nog een hele belangrijke reden waarom ik vandaag mijn verjaardag niet echt vier, mijn  lieve nichtje Isa is namelijk vandaag voor de 2e keer op dezelfde dag als mij jarig, hoe bijzonder! 2 jaar geleden kreeg ik van mijn zus het mooiste kado wat ik me toen kon bedenken. Dit is een foto van vorig jaar op haar verjaardag!

Even een terugblik, alweer bijna een jaar geleden! Mijn lieve nichtje werd 1! #opmijnverjaardag #lievenichtje #samenjarig

Stiekem weet ik dat ik wel kadootjes krijg van Melvin en Mason en mijn ouders en we gaan lekker uiteten met het hele gezin om mijn maar vooral Isa d’r verjaardag te vieren. We hebben Isa d’r verjaardag afgelopen zaterdag al uitgebreid gevierd, maar we kunnen deze dag natuurlijk niet helemaal ongemerkt voorbij laten gaan.

Vieren jullie je verjaardag nog? Of vinden jullie dat ook steeds minder belangrijk worden?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

 

One thought on “Vandaag ben ik jarig! | Feest & Persoonlijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *