Wij kochten een gezinsauto.. | Persoonlijk

Wij rijden, op het moment dat ik dit schrijf,  in een witte Ford Fiësta. Echt een prima auto en heeft ons 4 jaar overal gebracht. Wij kochten deze in 2012 nieuw, maar het was tijd voor iets anders.  Het was tijd voor een echte gezinsauto.

Van onze oude auto was de achterbak gewoon echt te klein, ik moest onze kinderwagen helemaal uit elkaar halen om hem mee te nemen. Dus echt de wielen en alles eraf. Ik vond het echt heel erg onhandig en ik hoef jullie dus ook niet te vertellen dat er gewoon niks meer bij passte als de kinderwagen in de auto lag. Dus de tassen moesten op de achterbank.

Ook als ik Mason in de auto moest zetten moest ik me in alle bochten wringen, omdat de Fiësta wat lager is. Kortom, het was tijd voor iets nieuws. We hadden het al even voor ons uit geschoven, omdat we beide niet zoveel om auto’s geven en het toch een uitgave is en we andere dingen belangrijker vonden.

Het was ook nog prima te doen, we gaan toch meestal op vakantie met het vliegtuig en met één kindje past het echt allemaal wel met een beetje creativiteit. Maar aangezien we komende zomer naar Italië gaan met de auto hadden we toch echt wat ruimte nodig. Dus wij gingen op een zaterdag even wat wandelen in de buurt, waar wat autobedrijven zitten..

IMG-20160405-WA0002

IMG-20160405-WA0003

IMG-20160405-WA0005

IMG-20160405-WA0001

En bij het eerste autobedrijf stond deze mooie Ford Mondeo. We vonden hem beide gelijk erg mooi en waren een soort van verkocht. Hij bood ook nog eens een mooie prijs voor onze oude auto en na nog wat andere bedrijven een bezoekje te hebben gebracht, maakten we een paar dagen later een proefrit in deze auto en niet veel later ondertekenden we het koopcontract. Dus nu zijn we in het bezit van een grote gezinsauto! Zoals ik al zei geef ik niet heel veel om een auto, maar een grotere auto brengt ons wel meer gemak.

Wat vinden jullie van deze auto? En wat voor auto rijden jullie?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

3 thoughts on “Wij kochten een gezinsauto.. | Persoonlijk

  1. Herkenbaar, wij hielden het nog geen 4 maanden vol in onze kleinere auto.
    Fijn toch een grote? Wij rijden deze zomer ook naar Italië trouwens maar dan in een Golf station, heerlijk!
    Groetjes Bernadette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *