Antwerpen | Dagje weg & Shopping

Zaterdag 7 maart op zondag 8 maart gingen we nog even een nachtje weg met z’n tweetjes. Nog even genieten van elkaar en van het feit dat we nu nog aan zo weinig dingen hoeven te denken. Ook omdat we beide jarig zijn geweest en we die week ervoor alweer 3 jaar samen waren. Om dit allemaal te vieren, besloten we om een nachtje naar Antwerpen te vertrekken.

 We verbleven midden in het centrum, echter kan je natuurlijk altijd pas laat in je hotel en we vertrokken al om 9 uur, dus om half 11 waren we al in Antwerpen. Ik had deze leuke post gelezen over een dagje winkelen in Antwerpen; Bubblemint. Daarin stonden erg veel leuke tips voor winkeltjes bij de Vlaamse Kaai. Omdat we al een paar keer in Antwerpen zijn geweest, vonden we het wel leuk om eens een nieuw stukje te zien en niet naar het standaard winkel gedeelte te gaan.

Onze favorieten winkels waren:

– Kids on the Dock (Vlaamse Kaai 27)
– Prinses op de Erwt (Graaf van Egmontstraat 1)
– YOUR (Kloosterstraat 1)

In de post van Bubblemint, vinden jullie nog meer tips. Ik heb bijna geen foto’s genomen, die staan ook al in deze post. Wel heb ik wat foto’s van onze aankopen in Antwerpen.

Nadat we deze buurt hadden verkend, zijn we lekker naar het hotel gegaan en daarna nog even lekker verder geshopt in het centrum zoals jullie kunnen zien bij de Zara en de H&M. Voor zover dat ging in mijn toestand, haha.

 Na het shoppen zijn we even gaan rusten en daarna even lekker naar de Italiaan geweest en toen weer onder de wol. De volgende morgen na het ontbijt zijn we op huis aan gegaan, nog even langs de Prenatal in Amersfoort voor wat laatste spulletjes en de rest van de dag heb ik lekker uitgerust.
Komen jullie vaak in Antwerpen? En weten jullie nog leuke winkeltjes?
Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *