Betaalbare hippe outfits; hoe en waar? | Shopping & Kids

Elke dag moet je een outfit uitzoeken voor jezelf, de een doet hier natuurlijk meer moeite voor dan een ander. Bij mij kan het ook echt per dag verschillen, een dag naar kantoor zonder bijzondere dingen? Dan gaat er echt wat anders aan als dat ik een leuk dagje weg ga. Ik vind het juist op speciale dagen leuk om er moeite voor te doen, ook voor Mason. 

Er is zoveel keuze in kinderkleding, welke echter ook  vaak prijzig is daarom deel ik vandaag wat leuke tips voor jullie om het betaalbaar te houden. Want ja, hoe lang doen die kleintjes nou met kleding?

Ik doe veel inspiratie op Social Media; o.a. Instagram, Pinterest en  andere blogs geven mij nieuwe inspiratie. Vooral op Instagram vind je echt de hipste kindjes die allemaal te leuk op de foto worden gezet, waardoor je niks anders wilt dan die hele outfit in één klik  aan te schaffen.

Ook zijn er natuurlijk makkelijke apps  voor je smartphone zoals die van de H&M of Zara. Zij hebben beide snel wisselende collecties  en zeker met de feestdagen, waarvoor je vaak al heel veel geld kwijt bent en je bij andere winkels veel geld  moet neerleggen. Slaag je bij hun voor een stuk minder!

Wat ik vooral toepas voor outfits voor Mason is het combineren van dure items met betaalbare kleding. Zo kan ik €50.00 uitgeven voor een gave trui van Mini Rodini bij Big en Belg in Amsterdam, maar dan combineer ik dat met een legging van H&M en blijft het betaalbaar maar zeker wel hip en niet een dertien in dozijn outfit.

Het kan ook erg leuk zijn om (basic) kleding op te pimpen, met bijvoorbeeld patches  zodat je een uniek item hebt welke alleen jouw kindje draagt. Dus ga lekker aan het DIY-en en leef je uit. Wellicht is het ook heel leuk als je een oudere kindje hebt om samen een shirt te maken, gelijk een leuke bezigheid!

Wat ook een leuke DIY is, is om bijvoorbeeld een  telefoonhoesje op te pimpen, daarvoor heb je natuurlijk een doorzichtig of wit hoesje nodig. Deze  telefoonhoesjes pimp je met de leukste stickers, glitters, bloemetjes en steentjes.  Ook hiervoor vind je op Social Media  en Youtube de leukste ideeën.

Je kan natuurlijk terwijl je aan het knutselen bent, Youtube op je telefoon aanzetten. Gebruik alleen wel een hoesje om je telefoon te beschermen als je met kinderen gaat knutselen, een telefoon zelf kan natuurlijk niet overal tegen. Voor de nieuwste   Sony kan je het Sony Xperia X Compact hoesje  gebruiken. Wanneer de telefoon te klein is en je liever werkt met een MacBook of tablet doe er dan bijvoorbeeld een mooie MacBook cover om.

Ik hoop dat jullie wat aan deze tips hebben en er wat mee kunnen!

Hebben jullie nog leuke budget tips?  Welke tip vinden jullie het beste?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

 

One thought on “Betaalbare hippe outfits; hoe en waar? | Shopping & Kids

  1. Heel herkenbaar! Ik koop ook vaak bij Kiabi. Niet alles is leuk, maar er zit zeker altijd wel iets tussen dat ik wil hebben en.. voor een leuke prijs. Combineert fijn met de duurdere Mini Rodini’s 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *