Budget shoppen voor kids | Shopping & Kids

Jullie weten dat het shoppen voor de kids echt een grote hobby van mij is. Eerst natuurlijk alleen voor Mason, maar nu ik zwanger ben van een meisje, ga ik los. En dan bedoel ik ook; goed los. Maar aangezien je elke Euro maar één keer kan uitgeven en ik ook graag nog wat geld op mijn rekening houd, heb ik zo mijn tips om het een beetje verantwoord te houden.. Kijken jullie mee?
Want ja, het is natuurlijk heel erg leuk dat jouw kroost er helemaal hip bij loopt, maar dat moet natuurlijk niet betekenen dat jij als moeder niks meer voor jezelf kan kopen of dat je moet beknibbelen op een avondje uit.

Daarom heb ik een leuk lijstje opgesteld met handige tips:

• Meld je aan bij bepaalde Facebook groepen (zoals Z8 of Tumble), daar melden de andere bezoeksters vaak webshops waar bepaalde kleding in de uitverkoop is.
• Koop tweedehands, ook via zulke groepen, maar speur ook zeker Marktplaats en Instagram af. Zoek op Instagram op “koopjeshoek” en je vind de leukste dingen.
• Maak of vermaak zelf kleding, zoals ik al eerder vertelde kan ik sinds kort naaien, erg leuk om te doen en je kan er ook nog eens unieke items mee maken en heel erg budget! Mijn moeder kan heel goed haken en breien, dus die geef ik zo nu en dan ook nog eens een opdrachtje!
• Meld je aan voor nieuwsbrieven van leuke webshops, zo ontvang je als eerste de kortingscodes en heb je de eerste keuze!
• Aan bepaalde dagen, zoals Black Friday, doen veel (web)winkels tegenwoordig mee, iets typisch Amerikaans, maar gelukkig helemaal overgewaaid naar ons koude kikkerlandje.
• Er zijn  bepaalde sites waar je altijd even op kan zoeken voor kortingscodes, bijvoorbeeld voor de site van Amazing Kids.

Vinden jullie dit een handig lijstje? Welke tip hebben jullie nog voor mij?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *