Kinderschoenen Tag | Kids, Shopping & Tag

Wat een leuke tag heb ik nu gevonden! Ik vond de Tag bij Volgmama, die de tag ook nog eens heeft bedacht! Dus benieuwd wanneer Mason is gaan lopen en of hij als baby ook al schoenen droeg? En hoeveel paar schoenen hij nu al heeft? Neem dan snel een kijkje..

Wanneer liep je kindje?
Mason zette zijn eerste stapjes toen hij 15 maanden was en hij liep echt toen hij 16 maanden oud was. (Dat was hij afgelopen juli)

Droeg/draagt je kindje babyschoenen?
Ja, Mason had schoentjes met zachte zool toen hij een baby was. Voor de gewenning en ook voor de warmte.

Wat voor schoenmaat heeft je kindje?
Mason zit nu tussen maat 21 en maat 22 in. Zijn sandalen maat 21 worden nu een beetje krap maar zijn  Adidas   gympen   kunnen nog prima!

Hoeveel passende schoenen heeft je kindje nu?
Mason heeft een paar sandalen van Develab, zwarte gympen van Newbalance, Superstar gympen van Adidas , Panter gympen van Adidas, blauwe loopschoenen van Shoesme en 3 paar slippers.

13260859_986394574792760_346747757_n

Dure merken of goedkope kinderschoenen?
Dure merken, goede schoentjes zijn belangrijk en dit zou dan ook één van de laatste dingen zijn waarop ik zou besparen als het zou moeten.  Soms een paar schoenen voor erbij van bijvoorbeeld Zara voor het buitenspelen, prima maar voor de rest worden hier merkschoenen gekocht.

Klittenband of veters?
Niet echt voorkeur. Hij kan toch beide nog niet, dus hij heeft schoenen met veters en met klittenband, maar als hij straks zelf zijn schoenen aan kan doen wil ik daar wel in meegaan door schoenen met klittenband te kopen en later natuurlijk met veters.

Zou jij ook tweedehands schoenen kopen voor je kindje?
Nee, ik koop geen tweedehands schoenen. Wel bewaar ik Mason’s schoentjes voor een eventuele tweede en zie wel of ik tegen die tijd ze aantrek bij een volgende.

Wat doe jij met te klein geworden schoenen?
Ik bewaar alle schoentjes, net zoals al zijn te kleine kleding. Of de schoenen moeten helemaal afgedragen zijn, dan gaan ze in de container.

Favoriete schoenenmerk voor de kleintjes?
Vind ik heel lastig, omdat ik best veel schoenen echt niet mooi vind qua kleurtjes en materiaal. Dus dan komen we toch op de merken: Newbalance, Adidas, Nike en Munich uit.

Wat is je favoriete schoenenwinkel?
Mooieschoenen, bij ons in het dorp (Maarssen) Daar hebben ze veel merkjes die ik hierboven noemde en Blendz (Maarssenbroek) is ook favoriet, zeker voor gympen!

Bestel jij wel eens kinderschoenen via internet?
Ja, volgens mijn zijn de Superstars ook via internet besteld. Ik wist precies welke maat hij nodig had (gepast in de winkel) en via internet waren ze een stuk goedkoper!

Mason had nieuwe schoenen nodig! #yeahright #uitverkoop #newbalance
Als jullie dit een leuke tag vinden, kan je hem natuurlijk altijd overnemen! Hoeveel paar schoenen  hebben jullie kids?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

One thought on “Kinderschoenen Tag | Kids, Shopping & Tag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *