Mom’s Outfit of the day #1 t/m #3 | Shopping & Mama

Het is weer eens tijd voor iets nieuws,  aangezien ik steeds lekkerder in mijn vel begin te raken en ik het daardoor ook leuker vind om mezelf leuk aan te kleden en te shoppen voor mijzelf.  Wil ik jullie eens in zoveel tijd wat outfits van mij laten zien. Dit is stiekem ook een klein stokje achter de deur voor mezelf, omdat ik natuurlijk zo voordelig mogelijk op de foto wil! 😉 Kijken jullie mee naar de eerste verzameling?

 

Zelfs de Sint kwam nog even langs, wat vonden wij dat leuk! #sinterklaas #blijegeiten

Ik (links op de foto) draag een nieuw spijkeroverhemd van H&M met een bruine legging en een wit (nep)bont gilet van Costes. Hierom heen heb ik een leer bruin riempje  gedaan.

Ik ben best lekker bezig met afvallen! Benieuwd hoe en wat?! #linkinbio #blogmama #fitmom #bloggen #afvallen

Blije  geit present! Ik had hier een afvaldoel behaald, haha. Ik draag hier een rood wollen jurkje van WE. Hieronder draag ik een bruine legging.

20151016_181608

Weer een jurkje, terwijl ik die niet heel vaak draag maar het wel heel leuk vind staan eigenlijk. Hier draag ik een heel mooi wit jurkje met leren stukken aan de zijkant van H&M, daaroverheen draag ik een luipaardjasje van mijn zus. Deze is ook van de H&M.

Wat vinden jullie van deze outfits? Dragen jullie vaak jurkjes?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

 

4 thoughts on “Mom’s Outfit of the day #1 t/m #3 | Shopping & Mama

  1. Ik draag af en toe weleens een jurkje, vind een broek meestal toch praktischer. Leuke rubriek. Op mijn blog wordt een OOTD voor mama ook vaak goed gelezen 🙂 Is ook leuk om eens iets voor mama te shoppen ipv alleen voor de kinderen tenslotte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *