Musthaves voor de moms-to-be | shopping

Ieder schopje dat je voelt in je buik maakt het verlangen naar het zien van je kleintje groter. Heel even nog en dan mag jij een prachtig nieuw wezentje op deze wereld zetten. Een baby in je leven heeft een ontzettend grote impact en daarom is het noodzakelijk om hier goed op voorbereid te zijn. De standaarddingen als een commode, kinderwagen en immense voorraad luiers heb je natuurlijk al in huis. Maar wat zijn nou die echte mummy musthaves die je nog wel eens zou kunnen vergeten?

On the road
Kinderwagen musthaves
Waarschijnlijk verheug je je nu al op al de heerlijke wandelingen die je gaat maken met je kleintje in de kinderwagen. Om goed voorbereid te zijn op deze wandelingen, moet je de volgende dingen alvast in huis halen:
– Een dekentje en een voetenzak: zo hou je jouw baby lekker warm als het koud is.
– Een beschermhoes: bevestig de hoes over de kinderwagen heen, om je kleine te beschermen tegen de regen, maar ook tegen zon, insecten of kou.
– Een luiertas: dit gaat waarschijnlijk één van je meest gebruikte aankopen ooit zijn. Flesje melk, luiers, billendoekjes, schone kleertjes, babyvoeding, lepeltje: je kunt alles kwijt in deze tas. Ook je eigen spullen zijn handig om erin te stoppen. Je hebt deze tas tenslotte toch altijd bij je. Je portemonnee, je smartphone met een zelfgemaakt telefoonhoesje met foto van jullie gezinnetje, een powerbank: alles om voorbereid te zijn voor een lekkere wandeling.

Samen op pad
Hoe gezellig is het om samen op stap te gaan en dan zo dicht mogelijk bij elkaar te zijn? Met een draagdoek of draagzak heb je jouw kindje altijd in de buurt. Niet alleen hartstikke gezellig, maar ook fijn om altijd te kunnen checken hoe het met je hem of haar gaat.

Hygiëne voor de speen
Een speen is het ideale middel in lastige situaties, wanneer je kindje maar blijft huilen of niet in slaap komt. Een speen in de luiertas is daarom een echte must. Zo’n luiertas is echter niet heel hygiënisch om een speen los in te stoppen. Dus net zoals je hoesjes om je smartphone doet om deze te beschermen tegen viezigheid, doe je ook een hoesje om een speen. Zo sabbelt je kindje lekker door, zonder dat jij je zorgen hoeft te maken om de hygiëne.

Lekker smikkelen
Nieuwe generatie slabbetjes
Om al de potjes babyvoeding die er doorheen gaan op te vangen, is er één ding belangrijker dan alle anderen: een flinke voorraad slabbetjes. Hoe trots je ook bent als de kleine straks lekker aan het smikkelen is, minimaal de helft gaat naast het mondje. Om die reden is er een nieuwe soort slab op de markt gebracht: Bibetta Slabbetjes. Deze slabbetjes zorgen er niet alleen voor dat de prachtige outfit van jouw baby niet binnen 10 minuten terug de wasmand in kan, maar vangt ook alle restjes op die niet met het vliegtuigje mee de mond in gaan. Om ook jezelf goed te beschermen tegen de spetterregen van babyvoeding, is het verstandig een schort om te doen tijdens het voeden en je telefoon goed te beschermen met een General Mobile GM5 hoesje.

Let’s eat!
Ga jij je baby de eerste maanden voeden met borstvoeding? Begin dan met het inslaan van een voorraadje zoogkompressen en voedingsbh’s, om melkvlekken in je kleding te voorkomen. Ook een voedingskussen is een echte mummy musthave voor deze periode. Met een voedingskussen ondersteun je je arm tijdens het voeden, om te voorkomen dat deze lam wordt. Gelukkig is het voedingskussen makkelijk mee te nemen, dus ook onderweg hoef je geen lamme arm te krijgen.
Goede verzorging
Zwitsalgeuren
De huid van een baby is erg gevoelig en daarom zijn producten met parfumtoevoegingen niet goed voor je kleintje. Gelukkig zijn er genoeg alternatieven op de markt, met als meest bekende merk Zwitsal. Zwitsal heeft een breed assortiment aan verzorgingsproducten voor baby’s, dus een flinke voorraad van deze lijn is zeker niet overbodig. En wees eens eerlijk, een baby (en kamertje) dat naar Zwitsal ruikt is toch heerlijk?

Warmte
Vlak na de geboorte en ook als ze al een paar maandjes oud zijn, is het voor baby’s heel belangrijk om voldoende warmte te krijgen. Een lekkere kruik in het bedje is daarom ook babyheaven. Verwarm het bedje dus alvast even voor als je je kleintje in bed gaat leggen. Ook als je baby al in het bedje ligt is het lekker om de kruik te laten liggen. Zorg er dan wel voor dat deze aan het voeteneind ligt en niet tegen je baby aan.

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *