New: Lightbox! (+ Inspiratie) | Huisje & Shopping

Zoals jullie misschien al voorbij  hebben zien komen op mijn Instagram- account ,  heb ik dan toch eindelijk een lightbox. Een wat? Ja zo’n box waar je zelf teksten op kan zetten! Super leuk en  ik ben zeker niet de enige. Daarom deel ik vandaag wat leuke inspiratie en breng ik jullie wellicht op ideetjes!

Ik deed hem mezelf kado toen ik geslaagd was voor een   examen en ik ben er nog steeds erg blij mee. Ik verwissel de tekst eens in de zoveel dagen en vind het erg leuk om er een soort van mee te knutselen.  Benieuwd naar de teksten die al voorbij zien komen?

 

Quote for today! #lightbox #mylightbox #qoute

Nieuwe tekst; elke avond vertel ik Mason dat ik van hem hou tot aan de maan en weer terug en nog eens 300 rondjes om de maan! #qoute #voorhetslapen #lightbox

Ik heb hem ook eindelijk! Mezelf kado gedaan voor mijn behaalde examen! #lightbox #mylightbox #mason #cheesy

Op mijn Instagram- account deel ik steeds  mijn lightbox wanneer ik hem veranderd heb. Dus als je een liefhebber bent hiervan, zou ik zeker een kijkje nemen! (het is lang niet het enige wat ik deel hoor!)

Ook heb ik de box gebruikt voor  een gedeelte van Mason’s uitnodiging. Ik had de uitnodiging al lang klaar, maar was vergeten om er op te zetten dat wij zelf onze verjaardagen niet vierden (18-02 en 04-03) En of mensen even wilden laten weten indien ze niet konden komen. Daarom besloot ik nog een kaartje toe te voegen met onderstaande foto  en met de bovenstaande tekst.

Mason 1

Dus hij is echt heel leuk voor verschillende doeleinden!  Ikzelf heb ook even inspiratie opgedaan.

lightbox coffee
lightbox less
lightbox today

Ik kan weer aan de slag! Benieuwd geworden? Check mijn Instagram!

Hebben jullie ook een Lightbox? Hebben jullie nog leuke teksten/inspiratie voor mij?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

2 thoughts on “New: Lightbox! (+ Inspiratie) | Huisje & Shopping

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *