New Mom |Mama & Shopping

Zo! Na 9 maanden lang (bijna) niks voor mezelf te hebben gekocht en me volledig te hebben  uitgeleefd voor mijn kleine Mason, vond ik en gelukkig vriendlief ook dat het tijd was voor mij!

9 maanden lang kocht ik echt elke week wel iets voor Mason en hoe vaak vriend ook zei: koop nou eens iets voor jezelf. Vond ik dat allemaal niet nodig en alleen maar zonde. Dan moest ik dus zwangerschaps kleding kopen en ja dat kan je na die 9 maanden niet meer aan en ik heb dan dus ook alleen het hoogst nodige gekocht en ook veel geleend van mijn zus. Zo had ik wel wat keuze maar niet zoveel als dat ik normaal in mijn eigen kleding kast heb natuurlijk, wat soms ook wel frusterend was..

Maar goed nu Mason er is en ik in iedergeval mijn buik al kwijt ben en een groot deel van mijn kilo’s ook, was het tijd voor mij! Ik heb op verschillende webshops gekeken, want ja dat is nu gewoon nog het makkelijkst en ik heb een bestelling gedaan bij h&m, Costess en Modemusthaves. De bestelling van de h&m moet nog binnenkomen. Die van de Costess kwam al een dag later binnen, daar had ik een jas, tas en sjaal besteld. Maar wat een teleurstelling! De jas was veelste groot en niet mijn model en de tas was heel anders dan ik me had voorgesteld. De sjaal was wel leuk! De rest gaat morgen dus terug met de post.  Toen deze bestelling zo tegenviel en ik wel echt een tussenfase nodig heb voor nu zocht ik nog even verder online en kom ik op de site van Modemusthaves. Wat een leuke dingen en zeker niet duur, snelle levering en volgens mij zelfs gratis verzending!

Ik had een gedurfde jas en grijze sneakers besteld en ben er erg blij mee!

2015-04-06 15.49.19-1

Op bovenstaande foto heb ik zowel mijn nieuwe jas, sneakers en sjaal om. We gingen even lekker een blokje om met onze bink. Dit was pas na een paar dagen..

Nu is het dus wachten op mijn bestelling van de h&m, ik heb ook nog bonnen van de zara en geld liggen van mijn verjaardag, dat heb ik ook bewaard voor kleding voor mijzelf. Dus binnenkort (denk over 1/2 maanden) wil ik weer even lekker de stad induiken voor mezelf en dan zonder Mason, zodat ik lekker rustig voor mezelf kan kijken en shoppen! Maar eerst nog wat proberen af te vallen en nog maar veel van die blokjes om lopen met mijn knappe bink (en)!

Wat vinden jullie van mijn nieuwe geshopte items?

 Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *