NEW: Salontafel(s) | Huisje, Interieurstyling & Shopping

Als je eenmaal begint  met veranderen in je huis, is het moeilijk om te stoppen.. Ik hou gewoon van  interieurstyling, ik bedoel ik heb niet voor niets een opleiding tot interieurstyliste  gevolgd en als ik dan begin kan ik ook niet meer stoppen. Eigenlijk stond het vervangen van de salontafel nog niet op de planning, maar nu we we toch in de IKEA liepen kon ik deze tafeltjes niet laten staan..

Toen we gingen verhuizen had ik van een pallet een salontafel gemaakt, echt heel gaaf maar ook heel groot. Zeker nu Mason gewoon wat meer ruimte nodig heeft en de Pallet tafel ook niet  heel makkelijk te verplaatsen was stond een salontafel wel op het lijstje, maar gewoon voor over  een tijdje.

Maar we moesten  naar de IKEA voor wat dozen en opberg spullen en toen zag ik deze gave tafeltjes staan. Ze hadden beide tafeltjes in meerdere kleuren, maar deze combinatie past helemaal bij ons!

20160715_090013

20160715_090019
20160715_090023

 

We kozen om het metalen tafeltje (€19.95) in een groene kleur mee te nemen en het kurken krukje (€49.95) in de lichte kleur met de zwarte poten. (je hebt het metalen tafeltje ook nog in een mooie oker gele kleur en de kurken kruk in donderbruin kurk) Melvin had er nog een tafeltje bij uitgezocht, maar ik was bang dat het teveel was maar ik denk toch dat het wel heel leuk staat, dus wie weet! 😉

We hebben nu zoveel meer ruimte en een grote salontafel hebben we toch niet nodig, we hadden er namelijk al niks meer op staan i.v.m. Mason. Ik vind het ook heel erg leuk staan bij onze TV-hoek!

Wat vinden jullie van deze tafeltjes? Is het jullie stijl?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

One thought on “NEW: Salontafel(s) | Huisje, Interieurstyling & Shopping

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *