Shoplog: Tassen| Shoppping & Mama

Zoals jullie wellicht wel wisten was ik vorige maand jarig. Ik ben alweer 25 jaar oud geworden, omdat ik dit best een bijzondere leeftijd vind, besloot ik dat ik wel een mooie kado mocht van vriendlief.  

Normaal geven we elkaar niet echt kadootjes, wel iets klein maar niet van honderden euro’s. Dit omdat we meestal echt wat moeten verzinnen wat we willen en omdat we een maand na elkaar jarig zijn en ik meestal gewoon koop als ik iets wil. Maar nu..

Ik werd dus 25 en wilde al heel lang een mooie zwarte handtas, die ik zowel als eventuele luiertas kon gebruiken naast mijn huidige en eentje die ik mee kon nemen naar mijn werk  en/of school. Ik had dus bepaalde eisen die ik stelde aan mijn nieuwe tas; hij moest stoer zijn, zwart en er moest een A4 in passen. Dit kan allemaal in mijn super tas van  Cowboysbag die mijn vriend uitkoos. (Oké, ik heb wel wat tips en aanwijzingen gegeven)

20160222_133514
20160222_133522

 

Ik dacht nou super, ik heb mijn tas, maar toen bleek er nog wat in de doos te zitten. In mijn zoektocht naar de perfecte zwarte tas vond ik ook een hele gave reistas van Fritzi aus Preussen. Ik liet die ook aan Melvin zien: die is handig  voor een weekendje weg of als we meer spullen mee moeten nemen voor Mason. En kijk eens wat ik nog meer kreeg!

20160219_100319

De tassen zijn niet heel goedkoop. De bovenste tas is het type  Barnet van Cowboybag en  kost €159.95. De reistas is dus van Fritzi aus Preussen en was nu €89.90, volgens mij. Hij kocht ze beide via Zalando.

Ik ben erg blij met mijn mooie tassen! Wat vinden jullie van deze tassen? Waren jullie bekend met deze merken?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

One thought on “Shoplog: Tassen| Shoppping & Mama

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *