New: TOMS schoenen voor Mason | Shopping & Kids

Zoals jullie wellicht wel weten, hadden wij een vakantie naar Curaçao geboekt voor eind januari. Dit ging helaas niet door het Zika virus, maar aangezien we dit maar een paar dagen van tevoren hadden besloten hadden we alle voorbereidingen getroffen. En aangezien Mason’s sandalen van afgelopen zomer echt te klein waren moest ik op zoek naar zomerschoentjes voor hem, midden in de winter..

En ik kan je zeggen; dat was nog best een uitdaging, wat vrij logisch is. In fysieke winkels hadden ze echt nog geen sandalen of zomerschoenen. Want ja, wie gaat er nou met open schoenen in de sneeuw lopen? Dus ik besloot het WWW op te gaan en daar vond ik al snel leuke schoentjes van TOMS voor Mason. Ze waren ook nog eens in de Sale en ik gooide dus al snel 2 paar in mijn mandje! Kijken jullie mee?

 

Beide paar schoenen bestelde ik in maat 23.5,  de waterschoentjes (€9.95) passen nu al goed, maar de andere linnen schoentjes (€19.95) zitten nog wel ruim en ik verwacht dat hij  beide paren nog past in de zomer!

Wat vinden jullie van de schoenen? Kennen jullie het merk TOMS al?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *