Twinning shoes! | Shopping, Baby & Mama

Wat ben ik blij met deze nieuwe aankoop. Een paar weken geleden ging ik samen met mijn (toen nog zwangere) zus en moeder samen  met de  kids even een middagje naar Zeist. We doken even een schoenenwinkel in om te kijken  en ja daar ging het mis..

20150709_204326

Ik zag deze té schattige schoentjes staan! Witte sneakers van Adidas, in maat 18. Ik samen met de verkoopster ze even passen bij Mason en ze wist me te vertellen dat het ook nog eens de juiste maat was. Nou vind ik ze echt nog wel te  groot hoor, maar dan hebben we er lekker lang wat aan! 🙂

Ik wist dat het Stan Smith’s waren  en dat ze er ook waren voor volwassenen. Dus toen vriendlief s’middags thuis kwam en deze leuke schoentjes zag voor Mason en ik hem ook nog eens kon vertellen dat ze er ook waren voor ons, wilde hij  ze ook! En ja.. dan kan Mama niet achterblijven. Want sportschoenen is juist iets waarin we kunnen twinnen! Dit was dus op een donderdag, vriendlief werkt vlakbij de stad, dus hij zou in zijn pauze vrijdag even  de schoenen halen.

Ja hoor, hij belde dat het was gelukt,  hij had voor mij  maatje 39 van Junior meegenomen, eenmaal thuis bleken deze toch echt te klein. Dus toen gelijk  terug naar de stad met z’n tweetjes. (we waren bij opa & oma, dus we konden Mason fijn daar even laten) en na echt een zoektocht en wel 30 winkels te hebben gezien, vond vriendlief de schoenen in mijn maat! 🙂

Dus nu lopen wij regelmatig zo rond..

20150711_094139

 

20150711_094129

Ik word hier echt blij van,  mooie en simpele schoenen  en ook nog eens allemaal dezelfde!  Wij zijn blij met onze Stan Smith-jes! Gelukkig wist mijn vader me te vertellen wie Stan Smith is,  zodat ik niet voor L*L sta wanneer iemand dat vraagt, haha.

Wat vinden jullie van deze schoenen? En hebben jullie wel eens iets hetzelfde aan als je kind?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

 

One thought on “Twinning shoes! | Shopping, Baby & Mama

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *