Outfit of the day #22 | Shopping & Baby

Zoals jullie weten vind ik shoppen voor Mason het leukste wat er is, de laatste tijd heb ik er helaas wat minder tijd voor. Ook voor het maken van leuke OOTD ontbreekt mij de tijd. (bijvoorbeeld met Mason’s wardrobe of andere props) Ik heb er geen tijd voor, helaas. Daarom heb ik het als volgt gedaan.

Mason wordt natuurlijk wel elke dag gewoon aangekleed, daar probeer ik nog mijn best op te doen. Maar ook hier kom ik toch vaak op dezelfde combinaties terug, omdat me de tijd ontbreekt om er s’morgens echt over na te denken. Deze keer had ik echter wel eens wat anders geprobeerd en dat beviel me zo, dat ik in de loop van de dag gewoon wat foto’s schoot van Mason.
20160203_122718
20160203_122700
20160203_122652

Hij draagt de Wildness trui met panter print op de mouwen van Zara, deze kochten we toen hij nog een klein baby’tje was in de sale. Het broekje met papieren bootjes is ook van Zara. Print op print, sommige zouden het niet doen, maar ik vind deze set erg geslaagd!

Het wordt trouwens steeds moeilijker om goede foto’s van Mason te maken, daar hij niet meer stil zit en mijn telefoon toch wel het mooiste voorwerp van de wereld vind..

Wat vinden jullie van deze set? Combineren jullie wel eens prints met elkaar?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

One thought on “Outfit of the day #22 | Shopping & Baby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *