Outfit of the day #23 | Shopping & Baby

Zoals ik de vorige OOTD al vertelde, ontbreekt het me aan tijd om alles uit mijn blog te halen wat ik zou willen. Zo ook voor de foto’s voor deze OOTD, maar omdat ik toch het één en ander aan jullie wil laten zien, heb ik daar maar even lak aan..

Ik hoop snel weer wat meer tijd te hebben om leuke foto’s te maken van Mason voor deze rubriek, maar het gaat natuurlijk om de kleren die hij draagt en die kan je wel duidelijk zien op onderstaande foto’s.
20160204_090103
20160204_090121

Hij draagt een witte trui met zwarte verfvlekken van H&M op een broekje die ik bestelde via Ali-express. Het is een zwart broekje met witte kruizen.

Ik dacht ik bestel hem gewoon en dan zie ik wel of die ooit aankomt. Voor dat geld zou het geen ramp zijn. Maar ik ontving hem toch, hij is wel minder mooi afgewerkt en zo zijn de kruisjes niet spierwit maar een beetje doorschijnend, dus ik gebruik hem een beetje als joggingbroek, als we de deur niet uitgaan.

Zoals je ziet is het weer een outfit geworden in mijn favoriete kleuren! Zelfs op een zwart-wit kleed, haha.

Wat vinden jullie van deze set? Hebben jullie een goede tip voor mij hoe ik mooie maar wel snelle foto’s kan maken?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

 

 

3 thoughts on “Outfit of the day #23 | Shopping & Baby

  1. Ah heel schattig en lief. Vind het toch leuk om te zien! En tips voor foto’s, ik merk zelf dat ik met een compact camera of spiegelreflex wat sneller goede foto’s krijg ipv met mijn tel. En heel veel licht, dat kan zo veel schelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *