Outfit of the day #25 | Shopping & Baby

Nummer 25 alweer,  als je ze allemaal bekijkt van afgelopen jaar, dan zie je dat niet alleen Mason   heel erg veranderd is maar ook mijn smaak en dus Mason’s stijl.  Zo heb ik wat nieuwe merkjes ontdekt het afgelopen jaar,  waarschijnlijk wel al bekend bij jullie. Maar het is te leuk om niet met jullie te delen..

Eigenlijk heb ik 2 merken ontdekt. Beide merken bestaan al langer, maar ik vond het altijd vrij prijzig om aan te schaffen. Helaas is er niets in de prijs veranderd, maar ik vind het gewoon steeds belangrijker worden dat kleding mooi blijft en dat is nu eenmaal het geval als je wat meer betaald voor je kleding.  Kijken jullie mee naar het setje wat Mason draagt?

 

ootd 2

ootd

ootd 3

ootd 4

ootd 5

ootd 6

Hij draagt het muisjes shirtje van Mini Rodini, welke ik kocht bij Noah’s in Utrecht voor €30.00. Zeker niet goedkoop maar wel erg leuk en opvallend. Het staat hem erg leuk en eigenwijs.

Het broekje/legging is van Little Indians. Hier had Mason al eerder een legging van toen hij net geboren was. Dit is ook al zo leuk merk, ook deze kostte €30.00 en kocht ik ook bij Noah’s. Toen we die middag naar mijn ouders gingen trok ik er nog een leuk spijkeroverhemd over aan van Zara. Ik vind het zo’n leuke en gave   outfit!

Wat vinden jullie van deze merkjes? En merken jullie ook dat jullie smaak voor de kleding van jullie kindje(a) veranderd?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *