Outfit of the day #42 | Shopping & Dreumes

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een Outfit of  the Day van Mason met jullie deelden, ook omdat hij steeds vaker dezelfde kleding aan heeft omdat hij nu natuurlijk niet meer zo hard groeit. Ook omdat ik vooral kleding kocht voor zijn zusje en dus minder voor hem (je kan elke € maar één keer uitgeven natuurlijk) maar ik moet zeggen dat ik dit setje wel heel erg leuk vind en ik dit keer niet anders kon dan het aan jullie te showen..

Ik vind het ook erg leuk dat het een betaalbare outfit is, maar er absoluut (in mijn ogen) niet zo uitziet. Het is een combinatie van tweedehands, budgetkleding en een duurder merkje.

De legging/broek kocht ik via een FB groepje en is van Bobo Choses, erg leuk vind ik hem en ik kocht hem eigenlijk al vast voor Mason’s zusje maar gelukkig past hij hem ook nog even.. Ik kocht hem voor een paar euro’s en vind hem zo lekker eigenwijs staan/.

De spijkerblouse onder de trui is van Zara en was  rond €10.00 denk ik. Ik vind het erg leuk staan onder een trui en zo maak je de outfit net wat extra af en iets spannender.

De witte trui die Mason draagt is van Little Label en was het duurst van dit setje. Volgens mij  moest ik €35.00 afrekenen voor deze trui. Maar het staat hem wel heel erg mooi hé bij zijn blonde haartjes?

Ook heeft hij zijn nieuwe stoere boots aan, die het allemaal lekker stoer maken!  Kijken jullie mee naar wat foto’s van zijn outfit?

 Mason had geen zin om te poseren vandaag en dit was eigenlijk het enige moment die dag dat ik foto’s kon maken omdat we op pad gingen en daarna de kleertjes niet meer zo schoon zouden zijn, haha!

Wat vinden jullie van Mason’s outfit?  Wat vinden jullie van  de combinatie met spijkerblouse?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *