Outfit of the day #43 | Shopping & Dreumes

Jullie weten dat ik het heel leuk vind om te shoppen voor Mason, daar is shoppen voor zijn kleine zusje natuurlijk de laatste maanden bij gekomen. Shoppen voor mijn 2 kindjes is dus een echte hobby, ik volg veel IG accounts die mijn inspiratie geven en kijk  ook veel op webwinkels. Zo kwam ik ook bij dit setje..

Op de facebook pagina van Little King Arthur zag ik onderstaand setje voorbij komen en kon niet anders dan een setje voor Mason te reserveren. Na wat heen en weer gechat met de eigenaresse had ik de goede maat gereserveerd en was het wachten op de lancering van deze collectie van het merk Rylee & Cru.

Ik kon niet wachten tot het binnen zou komen en toen het binnen kwam, mocht Mason het gelijk de volgende dag aan, zijn stoere Timberlands eronder en die dag kreeg hij heeeel veel complimentjes over hoe hij eruit zag. Kijken jullie mee naar het stoere berenpak?

 

 


Mason draagt dit setje nu al denk ik een maat of 4 en past het gelukkig nog steeds, ik ga dit pakje ook zeker bewaren voor zijn kleine zusje. Kan prima en ben nu al benieuwd hoe het haar zou gaan staan.

Wat vinden jullie van dit stoere berenpak? Jullie al bekend met het merk Rylee  & Cru?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *