-Prepare for Mason’s 1th B’day!- Deel 5: Outfit | Baby, Verjaardag & Shopping

Met elk deel die ik publiceer, komt Mason’s verjaardag steeds dichterbij! Ik vind het erg leuk om me zo rustig voor te bereiden op zijn verjaardag en  er rustig van te genieten.  Vandaag misschien wel één van de belangrijkste dingen; Mason’s Partyoutfit!

Eerder deelde ik al met jullie  het thema, zijn verlanglijstje, het eten en drinken en de versiering & decoratie.  Nu is het dus tijd voor zijn outfit! Ik laat nog niet zijn daadwerkelijke outfit zien, omdat ik het ook wel leuk vind als het een en ander nog een verrassing blijft, maar wel alvast wat inspiratie,  dus uit onderstaande items ga ik nog een keuze maken.

GRID PANTS

Bow tie mint

Bow tie zebra

Bow tie black

Crown black

De shirts en  legging op bovenstaande foto’s zijn van  vanPauline, ik schreef al eerder een blog over deze leuke webwinkel.   Maar hoe leuk  zijn de shirts met naam en leeftijd?!

De strikjes en kroon zijn van  Suussies en vind ik de outfit echt even afmaken en er een vrolijke en feestelijke touche aan geven.
Nu maar even wachten totdat ik kan inschatten in welke maat hij dan zit en dan kan ik zijn verjaardagskleding gaan bestellen.

Wat vinden jullie van deze items? Kopen jullie ook speciale verjaardagskleding?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

3 thoughts on “-Prepare for Mason’s 1th B’day!- Deel 5: Outfit | Baby, Verjaardag & Shopping

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *