Shoplog: Zara | Shopping & Dreumes

Een tijdje geleden zag ik bij  Judith van Saved with Style   iets heel leuks voorbij komen. Ik was een avondje aan het bank hangen en zag een update van haar voorbij komen op Facebook en daar ging het mis.. Want ja, wat een leuke collectie had Zara net online gezet!! Ik kon niet anders dan een paar items in mijn mandje te gooien en een bestelling te doen.

Ik heb een paar leuke foto’s van de collectie zelf op een rijtje gezet , van de items die ik het leukste vind. Want wat een geweldige collectie is dit, totaal niet duur zoals we van Zara gewend  zijn. Wel een wat apartere collectie en niet typisch Zara vind ik, maar zo mooi en alles is met elkaar te combineren.

 

1
2
3
4
5
6
7
8
9

Ik bestelde het witte shirt met Yeah erop voor Mason, het korte zwarte  broekje die je op de foto met het rode shirt ziet, het korte broekje met palm bomen. het strepen shirtje, het zwarte shirtje, de zwarte lange legging en de jumpsuit.

Ik zou ook nog wel de zwarte trui, het witte shirtje met zwart borstzakje en het  zwarte shirtje met palmbomen willen. Binnenkort komen er leuke OOTD’s van Mason met deze kleding voorbij.

Wat vinden jullie van deze collectie? En hebben jullie al wat gekocht van deze collectie?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

De beelden zijn van Zara.

3 thoughts on “Shoplog: Zara | Shopping & Dreumes

  1. Super leuke outfits en wat een prachtig mooi blond kereltje heb jij!!!
    Ik heb ook zo’n blondie! Door de zon licht zijn haar nog meer op, prachtig!!!!!

    Fijne dag xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *