Budget shopping | Shopping & Baby

Ik plaatse een paar weken geleden deze foto op  mijn instagram , met de vraag of jullie konden raden waar ik deze leuke broekjes vandaan had? Benieuwd geworden en wat ik ervoor heb betaald, kijk dan zeker even verder..
Zo stond de foto op  mijn instagram:

Rara waar heb ik deze leuke #broekjes net gehaald voor Mason? #broeken #sweat #jeans #hip #dtv
Rara waar heb ik deze leuke #broekjes net gehaald voor Mason? #broeken #sweat #jeans #hip #dtv

 

Ik heb deze 2 leuke spijkerbroeken en het joggingbroekje gekocht bij de WIBRA, ja echt! Ik vond ze zo leuk en meestal vind ik dat er altijd wel iets mis is met die broekjes van goedkopere winkels. Ik kijk altijd bij de ZEEMAN, WIBRA e.d. Maar zo vaak staat er net een lelijk getal op de kont of zit er aan de zijkant  een lelijk gekleurd stiksel. Maar nu kon ik echt niets verkeerds vinden bij deze broekjes! Happy MOM!

Voor het lichte spijkerbroekje betaalde ik €7.99, de donkere €8.99 en het joggingbroekje €2.99 (volgens mij)  In totaal moest ik dus  voor deze 3 broekjes  nog geen €20.00 afrekenen. Ik zag later op verschillende groepen op Facebook het donkere spijkerbroekje voorbij komen als een look-a-like Tumble ‘nd Dry en inderdaad daar heeft die veel van weg.  Kan niet wachten tot Mason de spijkerbroekjes aan kan (maat 74) Ik vind juist een combi van  alles door elkaar erg leuk, zo wordt het niet te duur maar loopt Mason er wel leuk bij!

Wat vinden jullie van de broekjes? Kopen jullie vaak wat bij de budgetwinkels?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

9 thoughts on “Budget shopping | Shopping & Baby

  1. IK koop graag bij Wibra!! Je hebt wel gelijk dat er vaak van die nummers etc. opstaan maar voor meisjes hebben ze sowieso altijd leuke kleding en kwalitatief echt goed. Goeie score mamaa!

  2. Leuke broekjes zeg! Zijn de spijkerbroekjes ook een beetje zacht? Snap ook helemaal wat je bedoelt met de opdrukken etc, maar soms zitten er echt juweeltjes tussen! 😉
    Goed geshopt!

  3. Ik koop ook heel vaak wat bij de Wibra of Zeeman. Vooral basics: sokjes, leggings etc. Vooral omdat ik het echt onnodig vind om daaraan veel geld uit te geven, en omdat ze die bijna iedere dag draagt en dus snel niet meer mooi zijn.

  4. Bij Zeeman spring ik vaak eens binnen voor kinderkledij, maar eerlijk gezegd.. wist ik helemaal niet dat ze bij Wibra ook (kinder)kledij hadden. Dankje voor deze blogpost, ik spring deze week zeker eens binnen 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *