Webshop-tip #2 “vanPauline” | Baby & Shopping

Vandaag weer een leuke nieuwe webshop-tip. In deze rubriek komt er steeds een leuke (web)shop aanbod, waar ik wat meer over vertel en wat producten van laat zien. Dit zullen veelal kleine (beginnende) webshops zijn, zodat ook zij meer naamsbekendheid krijgen en jullie bekend raken met leuke nieuwe producten.

Vandaag wil ik jullie meenemen naar de webshop vanPauline. Wat een leuke webshop is dit, Pauline heb ik leren kennen via IG, ze heeft op IG erg leuke feed, ook zeker een kijkje waard. Ze staat vooral bekend om de shirtjes met de tekst; “Hello, I’m … ” Een ware hit welteverstaan.

20150607_123729

20150607_123744

20150607_123754

20150607_123805

 

Zoals jullie kunnen zien ziet het er allemaal super uit; het shirt, de kaarten maar ook de manier van verzenden. Ik vind het erg leuk als er pakketjes komen, nog meer wanneer het net kadootjes zijn!

Pauline is net zoals mij gek op de kleuren zwart, wit en grijs. In haar vrije tijd is ze erg druk met het ontwerpen met allemaal leuke dingen, voor haar webshop. En daar wordt deze mama erg blij van!  Op 30 november 2014 is zij trotse moeder geworden van zoon David, maar ze vond voor hem niet altijd de kleding die ze zocht en besloot daarom om zelf te gaan ontwerpen. En dit valt bij veel (hippe) moeders in de smaak.

Ik en Mason vinden het shirt erg mooi, hij is van goede kwaliteit en blijft erg mooi na wassen en strijken. De shirtjes zijn een echte hit, maar Pauline verkoopt nog veel meer leuke spullen op haar webshop; leuke kaarten en shirts met andere opdrukken. Dus ik zou zeggen neem snel een kijkje op vanPauline!

Kenden jullie deze shirts al? 

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

2 thoughts on “Webshop-tip #2 “vanPauline” | Baby & Shopping

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *