Webshop-tip #6 “Ladybug” | Shopping, Feest & Baby

Eens in de zoveel tijd laat ik jullie een leuke webshop zien. Dit zijn veelal kleinere webshops, omdat ik die het leukste vind en die meestal nog onbekend zijn. Vandaag wil ik jullie een leuke webshop showen die ook nog eens het goede doel ondersteund! Kijken jullie mee? 

Vandaag wil ik jullie meer vertellen over de webshop Ladybug, het is een heel vrolijke webshop met veel kleurtjes. Danielle is de eigenaresse van deze vrolijke webshop en misschien het leukste van deze webwinkel is wel dat er altijd 50% naar een goed doel gaat. Dit goede doel wisselt steeds, maar elke keer wordt het goede doel toegelicht op haar site.

Ze verkoopt erg veel verschillende vilten producten, zoals telefoonhoesjes, maar ook hoesjes voor de I-pad, verschillende soorten hangers, broches en ga zo maar door. Danielle maakt ook producten op verzoek, dus als je iets met een speciale kleur of een andere twist wilt is dat altijd te bestellen. Zo heb je een uniek product voor een klein prijsje.

Ik kreeg een leuke mintgroene woonslinger opgestuurd, deze is nieuwe en heeft Danielle net opgenomen in haar assortiment, voor andere leuke producten verwijs ik jullie graag even door naar haar website.

woonslinger 2

woonsliner 2
pakketje

woonslinger

 

Wat vinden jullie van de woonslinger? Vinden jullie kleine webshops ook zo leuk?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *