Wishlist Costes Monochrome | Mama & Shopping

Soms, heel soms is het ook wel leuk om voor jezelf te shoppen. Jullie zien op mijn blog natuurlijk vaak kleding voorbij komen voor Mason, ook probeer ik soms de meisjes kleding uit te lichten, zodat het ook voor de meisjes-mama leuk is om mijn blog te lezen. Maar aangezien  er ook genoeg vrouwen mijn blog lezen die geen moeder zijn en ook moeders er leuk uit moeten kunnen zien,  is het voor nu eventjes 5 minuten women-time..  Ik heb de mooiste items uitgezocht van de webwinkel van Costes!

 

 

wishlist costess monochrome

Ik vind Costes zo’n leuke winkel en kan er altijd slagen voor mezelf. Of ik nou iets voor een feestje nodig heb of juist een paar fijne basics hier vind ik wat ik zoek. Ze gaan telkens mee met de trends en ze hebben erg mooie en ruim opgezette winkels waarin het prettig winkelen is. Ook de webwinkel vind ik erg fijn, omdat je op verschillende criteria kan zoeken. Vandaag heb ik dus wat setjes uitgezocht in mijn favoriete kleuren in de trend van nu: Monochrome!

Wat vinden jullie van deze items? En shoppen jullie vaak bij de Costes? 

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

2 thoughts on “Wishlist Costes Monochrome | Mama & Shopping

  1. Ik vind Costes een hele leuk winkel, alleen in Arnhem kan je niet overal heen met de kinderwagen helaas. Ik vind de twee t-shirtjes en de sjaal enorm leuk! Ik ben wel fan van zwart en wit! Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *