Wishlist Positiekleding 2 | Shopping & Zwanger

Nu ik weer zwanger ben, moet ik echt wel het een en ander gaan aanschaffen. Met de zwangerschap van Mason had ik vooral kleding van mijn zus geleend. Nu die kleding 3 zwangerschappen gedragen is (1 keer door mij en 2 maal door mijn zus) ben ik toe aan nieuwe items. Ik wil de bestaande garderobe dus gaan uitbreiden met de volgende items.

Bij Bol.com vond ik de volgende  twee jurkjes. Beide voor nog geen €30.00 vind ik ze erg leuk en mooie basic jurkjes om op verschillende manieren te combineren.

jurk
jurk2

Nu heb ik toch iets leuks ontdekt, tuurlijk wist ik wel van het bestaan af van Asos.com. Maar eigenlijk had ik er nog nooit wat besteld en ik was  zeker niet bekend met het feit dat zij positiekleding verkochten. Daar vond ik de onderstaande gave items.

shirt

trui

shirt2
broek

jas

jurk3

Vooral de jas vind ik echt super leuk en kan niet wachten om hem te bestellen, ben benieuwd of ik hem eventueel ook kan dragen wanneer ik niet meer zwanger zou zijn. Ook het laatste sweat jurkje en leopard shirt vind ik echte eye catchers!

Al vanaf dat ik zwanger ben, roep ik dat ik een tuibroek wil. Vind het zo leuk staan met een bolle buik en bij H&M vond ik dan ook een mooie voor een hele betaalbare prijs (€39.99) Mooi in de kleur zwart, zodat ik het met veel van mijn kleding kan combineren.

tuinbroek

panty

Voor de rest moet ik echt nog wat positie panty’s  aanschaffen, voor alle nieuwe jurkjes die ik ga bestellen. Deze vond ik ook bij H&M in 100 en 200 Denier. Lekker dik straks voor de winter!

Wat vinden jullie van deze items? Hebben jullie veel positiekleding gekocht?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

 

 

3 thoughts on “Wishlist Positiekleding 2 | Shopping & Zwanger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *