Wishlist Zara Meisje Najaar/ Winter | Shopping, Baby & Inspiratie

Vorige week deelde ik met jullie mijn wishlist voor Mason voor het najaar en de winter. Maar naast dat ik het erg leuk vind om voor  Mason leuke kleding uit te zoeken, te shoppen en hem als een aankleedpop te gebruiken, vind ik het ook erg leuk om altijd even bij de meiden te spieken; én voor mijn 2 nichtjes én omdat ik denk wat als.. er een tweede komt en ik meestal de meisjes collecties nog nét wat leuker vind dan die van de jongens. Kijken jullie mee naar wat mooie items van de Zara?

Één van de hobby’s die mijn zus en ik gezamenlijk hebben is shoppen en nu helemaal het voor onze kindjes is. We gaan regelmatig los en mijn zus kleed mijn nichtje vaak zó leuk aan! Ik ben van mening dat je meer kan met  kleding voor meisjes. Je hebt al de keuze tussen rokjes/jurken/broeken/jumpsuits terwijl het bij jongens gewoon een broek is.

Daarnaast heeft mijn nichtje geregeld allemaal mooie creaties in haar haar, wel of niet met een leuke sjaal erin. Ook kan je los gaan met clipjes, elastiekjes, hoedjes, sjaaltjes etc.  Bij jongens ben je toch beperkt tot een sjaaltje/hoedje dan houdt het wel op..  Dat vind ik soms wel jammer, maar gelukkig zijn daar mijn 2 nichtjes Isa en Lova waar ik de gekste dingen voor kan kopen.. JA  zo’n tante ben ik, soms lekker hysterica en iets wat overdreven! Maar goed, voor nu dus wat leuke kleding voor de meiden..

 

TRICOT JAS MET CAPUCHON

Trench coat met capuchon

Tuinbroek met driehoekjes

Sweatshirt met konijnenprint

Glanzend sweatshirt

Tricot trui 'Enjoy!'

Tricot trui met glansdetail

GEBORDUURDE WIJDE BLOUSE

Shirt met reliëfprint

Shirt met stippenprint

Denim boyfriend broek met vogels

 

Broek met bomen

Broek van organisch katoen met koordriem

SNEAKERS FASHION

LAARSJES MET FANTASIEPRINT

Afbeelding 1 van SNEAKERS MET HARTEN van Zara

Colsjaal met rijststeek

 

zara wishlist meisje

 

Wat vinden jullie van deze items en zouden jullie  ook wel eens outfits van mijn nichtje Isa (1,5) voorbij zien komen? Zoals ik nu doe met de outfits van Mason. Hoor het graag!

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

One thought on “Wishlist Zara Meisje Najaar/ Winter | Shopping, Baby & Inspiratie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *