WINACTIE! Realisatie wishlist en plannen tuin #3 | Tuin & Winactie

Zoals ik jullie eind vorig jaar vertelde gingen wij onze tuinen (voor- en achter tuin) aanpakken, ik had het in mijn laatste update nog over een tuinman die langs zou komen. Die is ook zeker geweest, maar ik vond dat hij teveel vroeg. Daarom besloten we om het zelf aan te pakken. Er moeten nog wat puntjes op de i worden gezet en dan kan ik deze zomer heerlijk samen met Mason en vriendlief genieten van onze tuin!

We hebben zelf de tuinen leeggehaald en de stenen allemaal weggebracht. Dit scheelde erg veel kosten. We hadden mooie stenen uitgezocht en na wat overleg met mijn schoonvader besloten we het zelf te gaan leggen. Dit had mijn schoonvader al een keer eerder gedaan. Ik besloot ook nog dat ik een stukje kunstgras wilde in de tuin, voor Mason, dus dat bestelde ik ook nog even snel.

Na 3 dagen vol aan het werk te zijn in onze tuin, waren we klaar! Althans voor toen. Nu het weer mooie weer wordt, moeten er nog een paar kleine dingen aangepast worden:

  • Achter moeten de tegels iets rechter gelegd worden, door middel van zand.
  • In de voortuin wil ik graag een afscheiding voor de afvalbakken, zodat die wat meer afgeschermd zijn.
  • Ik wil onze bloembakken wat hoger maken, 2 stenen hoger dan nu.
  • In de achtertuin wil ik graag een pergola.
  • Aan die pergola wil ik leuke lampionnen en een schommel voor Mason hangen en last but not least een leuke hangmat of stoel onder de pergola.
  • Aangezien ik ook de buitenbanken heb verkocht, moeten we ook nog nieuwe eetstoelen hebben voor bij de buiten eettafel.

Een  hangmat kan je onder andere kopen bij Tropilex, ze verkopen erg mooie hangmatten, niet te duur en ze staan bekend om hun goede service. Ze verkopen onder andere de volgende hangmatten.

hangmat hangstoel babyhangmat babyhangstoel

Ik vind de hangmatten, vooral de neutrale erg mooi. Maar vind een hangstoel wel praktischer en neemt natuurlijk ook minder plek in. Maar hoe leuk zijn de hangmatten voor baby’s die ze verkopen? Als ik dat had geweten..

Ik koos uiteindelijk voor de hangstoel zoals jullie op de tweede foto kunnen zien en die mag ik ook gaan verloten onder jullie! Dus als jullie zo’n gave hangstoel willen winnen mogen jullie het volgende doen:

  • Laat hieronder een comment achter dat je meedoet.
  • Daarnaast zou ik het leuk vinden als je me liked op FB

De winactie loopt ruim 2 weken, en ik maak de winnaar bekend op 11-04 door  middel van een persoonlijke mail!

Wat vinden jullie van hangmatten? Hebben jullie er al één?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

3 thoughts on “WINACTIE! Realisatie wishlist en plannen tuin #3 | Tuin & Winactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *