Brugge | Vakantie

Zo daar ben ik weer!! ūüôā Veel te lang geleden dat ik een blog heb getypt.¬†Vandaag moest ik weer beginnen na mijn korte vakantie. We zijn dus thuisgebleven afgelopen week. Nou ja, we zijn er nog wel een nachtje tussen uit geglipt naar Brugge. Hoor altijd leuke verhalen over Brugge, dus waarschijnlijk wel de reis van 2 en half uur waard..Nou het is echt een mooie stad en zo leuk oud allemaal! Genieten jullie even mee van mijn foto’s? Geniet ik nog even na..

 

 

We zijn er maar 1 nachtje geweest hoor, maar dat is eigenlijk ook wel lang zat. Je kan dan alles zien en bekijken wat leuk is. Vooral een aanrader is het Minnewater park, dat is zo mooi en rustig! Wij hebben lekker genoten van de stad, eten, drinken en van elkaar natuurlijk! Helaas waren er geen leuke woonwinkels in het centrum. Wel hebben we gewinkeld in de uitverkoop, in een bootje gezeten, veel gewandeld en lekker gegeten.
Op de heenweg kwamen we de afslag Chaam tegen na dik een uur rijden.. Ooh zei ik tegen mijn vriend daar zit een woonwinkel (het  Looiershuis)  waar ik nog een keer heen wil.. Ja dat is goed, maar wel een ander keer en dan maken we er een combi van. Want het was wel een eindje. Maar toch bleef het hangen! En toen we  aan het einde van de morgen op  dag 2 wel waren uitgekeken in Brugge opperde ik heel  lief of we dan misschien op de terugweg langs Chaam konden? Morgen dus een post daarover, omdat deze anders wel erg lang wordt en ik wil jullie natuurlijk wel nieuwsgierig houden!

 Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

7 thoughts on “Brugge | Vakantie

 1. Lieke, wat leuk dat je in Brugge was … voor mij is dat een 3 kwartiertjes rijden,
  er is nochtans een héél mooie woonwinkel hoor in het centrum ūüôĀ kijk maar eens
  op hun site of Facebook vie-de-vue… maar ik ben héél benieuwd naar je verhaal
  van Chaam hoor..ken ik niet !!
  fijne avond nog
  liefs
  Kathy

 2. Brugge is een hele leuke stad, wij waren er een keer met de kerst. Errug koud, maar ook bijzonder sfeervol. Ik ben benieuwd naar de woonwinkel waar jullie zijn geweest.

  Lieve groet, Ingrid (Home & Lifestyle)

 3. Hè lieke wat een leuke foto’s van Brugge, ben er zelf twee jaar geleden geweest met mijn ouders en wil er graag nog een keer heen. Fijne avond!!
  Groetjes Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *