Chaam | Vakantie

Afgelopen maandag, in mijn vorige post,  heb ik jullie beloofd om iets meer over ons bezoekje aan Chaam te vertellen. Tegen 14:00 reden we Chaam in. We kwamen langs het VV Kantoor, winkelstraat en dat was het wel zo beetje.. Ik wilde heel graag een kijkje nemen bij het Looiershuis daar   in Chaam. Dus doorgereden naar het goede adres, wat overigens op dezelfde straat zat..

Auto neergezet, want plek is er genoeg om te parkeren voor de deur en besloten om toch maar eerst even terug te lopen om even wat te eten.. Dus terug naar het plein met de kerk en het VVV kantoor. Stond een bord met “wij zijn open”. Heeeel leuk klein “restaurantje” op een binnenplaatsje. Hieronder wat foto’s om de sfeer een beetje te proeven. Ze hadden ook allemaal aparte producten, zoals; ijsthee van vlierbloesem (hadden wij en lekker!), blauwe bessen shake en zoveel meer! We namen er ook nog een lekker kaasplankje bij met allemaal lekkere kazen uit die streek. Genoten! Ze vertelde ons dat ze net open zijn en nog alles aan het testen zijn. Maar wij vonden het al helemaal geslaagd en raden dit zeker aan. Het heet SLOW in Chaam.

Dat waren niet veel foto’s van de winkel, maar de andere foto’s waren echt niet mooi. We vonden de winkel wel leuk, maar omdat hij zoooo groot is (4000 vierkante meters) hebben ze niet overal dezelfde stijl. zo staat er boven echt nog wat antiek en ook wel eens heeeel landelijk kastje a la RM. Maar als je binnen komt, ziet het er top uit! Dus een bezoekje waard maar niet een must see. Wel namen wij natuurlijk nog wat mee. Zie onderstaande foto’s. Ik ben benieuwd of jullie hier al eens zijn geweest en wat jullie ervan vonden?
Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

6 thoughts on “Chaam | Vakantie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *