WINACTIE! Leuke pandalamp | Winactie & Kids

Ik zag deze geweldige lamp al een paar keer voorbij komen bij verschillende webshops en sindsdien was ik verliefd!  En aangezien Mason bijna jarig was,  had ik ook nog eens een mooi excuus. Ik ben gek op panda’s en probeer  Mason ook aan te steken. De lamp paste  helemaal bij het thema van Mason’s feestje en ook op zijn kamer staat hij nu mooi te pronken. En hoe leuk is het dat jij hem nu ook kan winnen?

Want ja, ik vond hem dus zo leuk dat ik meer mensen wil aansteken met mijn pandaliefde.  Dus jij kan kans maken op deze lamp! En waar je  hem dan neer wilt zetten bepaal je natuurlijk lekker helemaal zelf, want deze pandabeer maakt elke kamer een stukje leuker. Het is een echte eye-catcher die nergens misstaat.  Benieuwd hoe je kans maakt? Kijk dan snel hieronder!

panda-sfeer

20160329_184059
20160329_184120
20160329_184130

Zo staat hij op dit moment op Mason’s kamer. Hij staat op de bovenste plank en wanneer meneer wakker wordt is het eerste wat hij zegt “die, die, die!”. En dan moet dus de pandalamp aan en begint meneer te klappen van geluk. Hier is het dus een dikke hit en ik vind het erg leuk dat ik iemand anders ook zo blij kan maken.

Wanneer je kans wilt maken op deze lamp, kan je op verschillende manieren meedoen:

 • Laat hieronder een berichtje achter dat je meedoet
 • Volg mij op FB  en laat dat hieronder bij je comment weten
 • Volg mij op Twitter  en laat dat hieronder bij je comment weten
 • Volg mij op Instagram  en laat dat hieronder bij je comment weten

Wanneer je het allemaal doet, maak je dus 4 keer kans op deze leuke lamp.  Laat je hieronder even achter op welke manieren je hebt meegedaan?

Op  donderdag 12 mei a.s. maak ik de winnaar bekend d.m.v. een  persoonlijk mailtje (vergeet  dus niet je mail-adres in te vullen)

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

16 thoughts on “WINACTIE! Leuke pandalamp | Winactie & Kids

 1. Ik doe heeeeel graag mee! We gaan binnenkort verhuizen en dan ga ik een kamertje voor mijn neefje maken, dit lampje zou het kamertje meteen heel gezellig en knus maken! Ik volg je op fb en ig!

 2. Deze is fantastisch! Guus heeft al een jaar een lamp uit de woonkamer op z’n kamer, niet leuk voor de kinderkamer en wij missen een lamp beneden! Eindelijk een gave lamp voor zijn kamertje dus!
  Wij maken dolgraag kans!
  Ik
  Volg je op ig ( guus_en_ik) , fb en twitter! 😊

 3. Wij gaan binnenkort verhuizen naar een nieuwe woning en we gaan heel het huis opnieuw stylen dus deze panda zou geweldig zijn. Volgens mij volg ik je al op FB en twitter? X

 4. Wat een enorm leuke lamp.
  Ik volgende je al op Instagram en nu ook op Facebook en twitter.
  Alles 3 dus.
  Ik denk dat me dochtertje deze lamp ook heel leuk gaat vinden!

 5. Superleuke lamp zeg! Mijn oudste dochter heeft een Nijntje lamp op haar kamer, en voor de jongste waren we ook op zoek naar een leuke lamp. Gevonden dus! Nu maar hopen dat we deze winnen!
  Ga ook nog even meedoen via Facebook, die andere dingen heb ik niet hihi.

 6. Wauw.wat gaaf.natuurlijk doe ik graag mee op deze manier. Deze lamp is super leuk voor mijn stoere vent die stiekem wel een beetje bang is in het donker. Maar met deze lamp natuurlijk niet meer.

 7. Wat een ontzettend leuke lamp! Ik ben nog op zoek naar een leuke lamp voor op de kamer van Jennifer en deze is echt te leuk. Ik zou ‘m dan ook graag willen winnen (het perfecte cadeautje voor als Jennifer 1 jaar wordt!). Ik heb je geliked op FB, ik volg je nu via Twitter en op Instagram volgde ik je al :-)!

 8. Wauw deze lamp is gaaf, doe graag mee, niet voor mijn kids maar voor die van onze vrienden, ze zijn geadopteerd uit China dus hebben veel met panda’s een leuk cadeautje voor hun!

 9. Superleuke actie! Het kamertje van mijn zoontje is vooral in zwart/wit, dus deze lamp past daar gped bij! En daarnaast vinden we panda’s heel leuk!
  Ik volg je op fb, ig en twitter ☺

 10. Wat een leuke winactie waar ik dolgraag aan mee doe Il volgde je nog niet, maar heb daar verandering aan gebracht 🙂 twitter, Instagram & Facebook niet te vergeten 😊 Nu 27 weken zwanger van ons derde wonder en maak heel graag kans om deze te gekke gadget op zijn kamer te laten shinen
  Fingers crossed
  Liefs Marjolein

 11. Wat is tie lieffff, mijn zoontje kan niet slapen als het echt pikkedonker is dus laten we altijd een (zacht) lampje aan voor hem. Het Lampje wat we nu gebruiken is een gewone lamp met kap erop, daarom waag ik graag een kansje op deze hele leuke pandalamp voor mijn zoontje. Want deze is voor hem natuurlijk leuker om op zijn kamertje te hebben en naar te kijken 😀

  Volg je op FB, IG en Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *