Gender Reveal! | Zwanger

Op dinsdag 01  november hadden we s’middags om 14:40 de echo voor de geslachtsbepaling. De hele dag had ik gezonde spanning en toen ik om 14:00 wegreed van mijn werk was ik zo benieuwd en stelde ik zelfs voor aan Melvin om toch stiekem te kijken, dat wilden we namelijk in eerste instantie niet doen.. Hoe we het uiteindelijk hebben gedaan?  En belangrijker nog natuurlijk; wat is het geslacht van onze  buikbaby?

Net zoals bij Mason wilden we graag dat ze het zouden opschrijven en dat we er s’avonds samen met onze gezinnen achter zouden komen. Het gelijk delen met de mensen die ons het meeste lief zijn vinden wij mooi en desondanks dat ik  mezelf die dag voor gek verklaarde en het gewoon wilde weten met de echo, heb ik me ingehouden en  wisten we het die avond.

Na de echo reden we gelijk door naar de feestwinkel, waar ze een mega ballon vulde met roze of blauwe confetti (zij kreeg het briefje te zien) en die namen we mee naar huis. Nadat we het huis een beetje hadden versierd en de hapjes waren gemaakt hadden we nog een uur of 2. Mason was bij  Oma en wij gingen even relaxen en rustig eten. De spanning liep maar op en wat was ik blij toen de eerste kwamen rond 7 uur en de laatste om half 8.

 

What will it be?! #cantwait #dinsdag #mylightbox #genderreveal #zwanger

20161101_183030
20161101_183039
20161101_183049
20161101_183105
img_20161101_163902

Het was helaas al donker dus echt duidelijk zijn de foto’s niet, maar zo krijgen jullie wel een indruk van hoe het eruit zag..

Misschien eerst de vraag of ik een voorkeur had?  Ja die had ik en die stak ik ook niet onder stoelen of banken. Een meisje leek me geweldig, maar omdat ik dat hoopte was mijn gevoel op het laatst een jongen. En dat  is ook super leuk, omdat ze straks maar 2 jaar schelen kunnen ze echt met elkaar gaan voetballen en ravotten. Maar het idee dat we dan misschien nooit  een meisje zouden krijgen vond ik echt niet leuk. (We gaan ervan uit dat we het bij 2 houden)

De meeste mensen om ons heen zeiden een jongen en ik zie mezelf ook echt meer als een jongensmoeder.  Maar de directe familie die  deze avond erbij waren zeiden bijna allemaal een meisje (alleen mijn  moeder niet, maar die heeft het juist altijd fout, haha)

Dus rond 8 uur nadat iedereen aan de koffie en taart zat, prikten Melvin en ik samen de grote ballon kapot en tot mijn grote verbazing was de confetti ROZE!! We krijgen een meisje, Mason krijgt een zusje. Wat mooi en bijzonder!  Een grote broer en een kleine zus, waar ik van droomde, ik moet mezelf nog steeds knijpen!

Voor het filmpje van hét moment, moet je maar even op mijn Instagram kijken en ik kan het nog steeds niet droog houden bij dit mooie moment..

Hadden jullie het verwacht? Hoe vinden jullie de manier waarop we het bekend hebben gemaakt?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

3 thoughts on “Gender Reveal! | Zwanger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *