Zwanger week 12 | Zwanger

Ik wil jullie wekelijks op de hoogte houden van mijn zwangerschap, omdat ik aan mezelf al merk dat ik veel minder bezig ben met deze zwangerschap dan die van Mason en ik toch ook bij deze bijzondere gebeurtenis meer stil wil staan en zo dus “gedwongen” wordt!  Ik ben op het moment van schrijven precies 12 weken zwanger en ga aan de hand van dezelfde onderwerpen als bij Mason jullie op de hoogte houden. Ooh ja, mijn uitgerekende datum is 23-04-2017

Buik
Nou je kan nog niet echt spreken van een buik.. Ja  hij is wat boller dan normaal, maar mensen zien echt nog niet aan me dat ik zwanger ben.

Kwaaltjes
Helaas heb ik die bij deze zwangerschap zeker. Ik weet nog dat ik bij Mason ook het eerste trimester vermoeid was en in de morgen misselijk, maar ik heb toen nooit hoeven overgeven. Nu is het een ander verhaal, bijna elke morgen is het feest en bijna de hele dag ben ik misselijk. Voor de rest lig ik elke avond als Mason slaapt zelf ook te slapen op de bank..

Slapen
Gaat gewoon nog goed, tuurlijk word ik wel eens wakker, of van Mason of van de misselijkheid maar geen klagen. Mason is wel de laatste maanden erg vroeg (06:00) dus als  ik eens te laat naar bed ga, dan  voel ik dat wel..

Klaar mee?
Nou ja klaar mee, dat nog niet, maar die misselijkheid en vermoeidheid spelen mij wel parten.. Want wat is dat slopend, zeker als je nog een drukke dreumes hebt rond lopen  die steeds de grenzen opzoekt..

Extra
Waar ik bij Mason braaf heb gewacht tot de 20-weken echo voor het geslacht, gaat mij dat nu echt niet lukken. Ik heb al een afspraak ingepland, spannend! Ook al een manier bedacht  om het bekend te maken, can’t wait!

Ik hoop dat nu het eerste trimester voorbij is, ik mij ook steeds beter ga voelen en ik mijn energie terug krijg en ik me kan gaan richten op de leuke dingen! (kamertje, kleding, naam e.d.)

Waren jullie ook zo misselijk in het eerste trimester van jullie zwangerschap)pen?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

6 thoughts on “Zwanger week 12 | Zwanger

  1. Spannend… boy girl boy girl.. Ik was ervan overtuigd dat het weer een meisje was. Maar bleek toch een jongen 😉 Nu ben ik er wel aan gewend en hij kan elk moment komen. Gelukkig was ik niet zo misselijk. Dat lijkt me echt vreselijk!

    1. Wat leuk, een koningskoppel! Als ik afga hoe ik me nu voel in vergelijking met de zwangerschap van Mason, dan denk ik nu een meisje. Maar ja nog even geduld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *