Zwanger week 14 | Zwanger

Wekelijks hou ik jullie op de hoogte van mijn zwangerschap  dit door  een aantal vaste onderwerpen te bespreken. Even kort benoemen hoe het met alles gaat zodat ook ik even aandacht schenk aan deze zwangerschap. Vandaag verslag over week 14, het tweede trimester is aangebroken!

Buik
Vanaf dat ik 14 weken (23-10) zwanger ben, ben ik zwangersschapskleding gaan dragen, buikje groeit een stuk sneller dan bij Mason en nu ik weer meer binnen hou merk ik dat ik helemaal aan het aankomen ben. Ach,ja het hoort erbij!

Kwaaltjes
Met de misselijkheid en vermoeidheid gaat het echt de goede kant op en waar ik even bang was dat ik mijn hele zwangerschap kotsend  door moest gaan, weet ik nu gelukkig dat het vooral het eerste trimester was en dat ik het nu alleen heb als ik bepaalde dingen eet /drink. Ik heb wel lang niet overal zin in en dat is soms wel erg vervelend. De laatste dagen heb ik alleen wel wat last van  mijn bekken en dat ga ik woensdag even aangeven bij de VK.

Slapen
Zoals ik vorige week al zei, slaapt Mason opeens niet best meer. Dus  door de gebroken en korte nachten ben ik vrij moe, maar meestal sluit ik even mijn ogen s’avonds op de bank zodat ik al wat slaap te pakken heb. En ik hoop echt dat het een fase is! 🙂

Klaar mee?
Zeker niet, hoop echt dat ik me steeds beter ga voelen en dat de bekkenpijn ook weg trekt. Kan niet wachten om straks weer echt te gaan pronken met mijn buik en mij bezig te gaan houden met het kamertje e.d.

Extra
Deze week staat een afspraak gepland bij de VK en nog maar 1 weekje en we weten of Mason een broertje of zusje krijgt!

Wat denken jullie? Wordt het een jongetje of een meisje?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

One thought on “Zwanger week 14 | Zwanger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *