Zwanger week 15 | Zwanger

Wekelijks hou ik jullie op de hoogte van mijn zwangerschap  dit door  een aantal vaste onderwerpen te bespreken. Even kort benoemen hoe het met alles gaat zodat ook ik even aandacht schenk aan deze zwangerschap. Vandaag is het alweer tijd voor week 15, de week waarin we er  achter gaan komen of Mason een broertje of zusje krijgt!

Buik
Buikje begint wat ronder en mooier te worden. Ik heb liever dat hij wat harder gaat groeien, nu kunnen mensen het ook nog aanzien voor een dikke buik. Maar dat mooie zwangere buikje begint te komen!

Kwaaltjes
Vorige week was ik weer erg lovend over mijn kwaaltjes, helaas heb ik nog steeds wel soms dat ik ineens heel misselijk word en ook de afgelopen week heb ik helaas wel een paar keer moeten rennen voor de WC. Maar echt al een stuk minder dan het eerste trimester, dus er zit een stijgende lijn in ofzo! 😉  En zeker de vermoeidheid is echt een stuk minder en begin zelfs al een beetje nesteldrang te krijgen, heerlijk!

Slapen
Mason is gelukkig weer wat beter aan het slapen, komt nu niet meer elke nacht en slaapt in de morgen ook weer wat langer. Op het moment dat ik dit typ is net de klok verzet, dus als je stiekem terug rekent dan slaapt die gewoon netjes, nog even  in het nieuwe ritme komen en deze Mama krijgt weer genoeg slaap!

Klaar mee?
Nee, we zijn net begonnen! Nu het weer beter met me gaat, heb ik echt overal weer zin in en kan niet wachten tot we weten wat het wordt (morgen) zodat we de naam kunnen gaan bepalen, de kamer voor Mason kunnen gaan maken, nadenken over de baby-kamer en alle leuke dingen!

Extra
Morgen dus jongens, nog 1 nachtje slapen en we weten of we weer zwanger zijn van een jongen of dat het misschien wel een meisje is,  deze week deel ik het ook nog met jullie! 🙂

Hebben jullie ook eerder een geslachtsbepaling gedaan? Of netjes gewacht op de 20-weken? Of wilden jullie het misschien wel helemaal niet weten?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

One thought on “Zwanger week 15 | Zwanger

  1. Ik heb drie kids, alleen bij de oudste wist ik dat het een jongetje werd. En eigenlijk was dat alleen omdat ik zoveel echo’s kreeg op het einde dat ik me niet meer in kon houden…De andere twee keer was het een heerlijke verrassing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *