Zwanger week 16 | Zwanger

Wekelijks hou ik jullie op de hoogte van mijn zwangerschap  dit door  een aantal vaste onderwerpen te bespreken. Even kort benoemen hoe het met alles gaat zodat ook ik even aandacht schenk aan deze zwangerschap. Vandaag is het alweer tijd voor week 16,  de week na de geslachtsbepaling en dus de week voor het concrete nadenken over het kamertje, de naam en er kon kleding geshopt worden!

Buik
Een mooi buikje begint te komen en ik ben aan het smeren geslagen, zodat ik hopelijk geen striae krijg. Het gaat een stuk sneller dan bij Mason, maar vind die dikke buik stiekem wel een soort van gezellig.

Kwaaltjes
Gaat gelukkig vrij goed, ik voel me bij lange na niet zoals ik me bij Mason voelde; ik had energie voor 10 en had nesteldrang tot de max. Nu heb ik zoveel minder energie helaas, maar dat heeft natuurlijk ook alles te maken met de rondvliegende dreumes.

Slapen
Mason slaapt een stuk onrustiger dan dat hij ooit heeft gedaan, net nu ik zelf ook moeite heb met slapen. Ik kan zelf ook uren wakker liggen door alles wat door mijn hoofd spookt en net als ik dan in slaap begin te vallen, wordt Mason wakker. Dus ik ben eigenlijk vooral erg moe, haha!

Klaar mee?
Nee zeker niet, nu we weten  dat we een meisje mogen verwelkomen zijn we lekker bezig met van alles bedenken en dat vind ik echt super leuk om te doen! Ook kan ik niet wachten totdat die buik weer lekker hard gaat groeien en ik weer kan gaan pronken.

Extra
Nu we weten dat we een meisje krijgen, ben ik meer bezig met de zwangerschap. Zo hebben we al verschillende winkels bezocht voor de babykamer, ligt er een lijstje met potentiële namen  en kan ik geboortekaartjes gaan uitzoeken.

Werd het voor jullie ook concreter toen jullie het geslacht wisten? (als je dat natuurlijk al wist voor de geboorte) Kregen jullie daar ook energie van?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

One thought on “Zwanger week 16 | Zwanger

  1. Ik kom je blog net tegen, leuk zwanger van een meisje. Ik zelf ben nu al heel bewust bezig met mijn zwangerschap ook al weet ik niet wat het geslacht is. Ben zelf nu 13 weken zwanger, maar zo,n andere zwangerschap dan mijn eerste. Geniet er heerlijk van nu je weet dat jullie een meisje gaan krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *