Zwanger week 17 | Zwanger

We hebben de 17e week alweer achter de rug, 17 weken zwanger van ons tweede wonder. Ik krijg steeds meer energie  en het wordt weer leuk om zwanger te zijn! Bij Mason vond ik het echt een feestje en dat gevoel komt steeds meer terug..

Buik
Mijn 17 weken buikje is al aanwezig, maar de twijfel is er  nog wel hoor  als ik ergens kom waar ze me niet kennen; is het een zwanger buikje of een dik buikje? Haha. Daarnaast smeer ik al lekker met bio-oil, zodat hopelijk mijn tijger strepen niet erger worden dan die  ik al heb.

Kwaaltjes
Het gaat gewoon echt de goede kant op, alleen als ik te lang stil zit en dan weer opsta dan heb ik last van mijn bekken. Voor de rest gaat het vrij goed met de misselijk- en vermoeidheid.  Gelukkig maar, zo kan ik me gaan bezighouden met het kamertje en alle spullen die we nog moeten gaan kopen.

Slapen
Mason slaapt gelukkig weer een stuk beter, wordt veel minder s’nachts wakker en ook in de ochtend wordt hij wat later wakker. Daardoor kan ik ook meer mijn rust pakken en dat is zo fijn!!

Klaar mee?
Absoluut niet! Al  ben ik wel heel  nieuwsgierig naar het kleine meisje in mijn buik. Vind het zo gek dat we nu een meisje krijgen en fantaseer er al vaak over; Zou zij dan heel veel op Melvin gaan lijken? (Mason lijkt namelijk als 2 druppels water op mij)

Extra
Over de naam zijn we uit, met het kamertje zijn we bezig en het geboortekaartje wordt op dit moment ontworpen. Dus we gaan de goede kant op en het wordt met de dag concreter.

Wanneer gingen jullie aan de slag met de babykamer? En wanneer hadden jullie de naam gekozen?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *