Zwanger week 18 | Zwanger

De 18e week van mijn zwangerschap heb ik alweer achter mij gelaten  en ik ben alweer bijna op de helft van mijn zwangerschap. De tijd vliegt en er moet nog zoveel gebeuren.. Ook fantaseer ik steeds vaker over de kleine spruit en vraag me dan vaak af: “Gaat zij dan heel veel op haar Papa lijken of wordt ook zij een kopie van mij zoals Mason?” (Dat ben ik namelijk op de foto, hoeveel lijkt Mason wel niet op mij?)

Buik
Het wordt een stuk zichtbaarder voor de buitenwereld en  mijn buik wordt echt een mooi zwangerschapsbuikje. Ik ben echt heel benieuwd hoe groot die dit keer gaat worden..

Kwaaltjes
Dat wordt gelukkig  echt een stuk minder,  voel me weer fijn zwanger en heb weer een stuk meer energie. Ik kan niet zeggen dat ik mijn oude ik ben, een stuk minder energie dan mijn normale ik,  maar dat hoort er natuurlijk allemaal bij!

Slapen
Ik ben kapot, door het zwanger zijn slaap ik echt een stuk minder vast  en daarbij een dreumes  die ziekig is  en doorkomende kiezen heeft, slaap ik echt te weinig.

Klaar mee?
Nee nog lang niet, er moet natuurlijk ook nog heel veel gebeuren voordat de kleine meid komt dus ik ben  daar lekker mee bezig en ben blij  als dat allemaal klaar is.

Extra
Naam zijn we over uit, geboortekaartje is ontworpen en we zijn beetje bij beetje dingen aan het aanschaffen voor de kinderkamers.

Wanneer hadden jullie de babykamer af? Hoeveel weken zwanger waren jullie?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *