Zwanger week 19 | Zwanger

De 19e week van het zwanger zijn is alweer voorbij, ik schrijf steeds een week achteraf dus stiekem wanneer deze blog online komt ben ik al 20 weken zwanger, ik ben op de helft en het wordt steeds concreter en echter ofzo. Benieuwd hoe het mij in de 19e week van mijn zwangerschap verging?

Buik
Die is nu zeker aanwezig en wat vind ik dat toch leuk  en gezellig! Zoals jullie kunnen zien, is het al een mooi en stevig buikje, gelukkig geen blubber buikje meer! Ik kan trouwens niet zeggen dat die nu groter is dan bij Mason bij hetzelfde termijn.

Kwaaltjes
De bandenpijn die ik had, is gelukkig een stuk minder aanwezig tot helemaal niet. Ook de misselijkheid heb ik deze week geen last van gehad, wel zou ik nog de hele dag kunnen slapen. Maar dat is ook de tijd van het jaar en alle virussen die er thuis hangen..

Slapen
Mason maakt betere nachten, finally! (Klopt heeeel hard af!) Daardoor kan ik gewoon mijn uren maken in de nacht en stiekem pak ik op mijn vrije dagen nog wat uurtjes extra.

Klaar mee?
Zeker niet, nu die buik begint te groeien vind ik het alleen maar leuker worden. Er moet ook nog zat gebeuren, dus die 20 weken mogen nog wel even duren..

Extra
Van het weekend hebben we de eerste spullen gekocht voor beide kinderkamers. Zo leuk weer om mee bezig te zijn! Er moet nog heel wat aangeschaft worden, maar het begin is er! 🙂

Vonden/vinden jullie ook een zwangerschapsbuik juist zo leuk? Waren jullie daar  ook zo trots op?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

 

 

 

 

One thought on “Zwanger week 19 | Zwanger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *