Zwanger week 20 | Zwanger

De magische 20-weken grens ben ik over, ik ben dus over de helft. Volgende week hebben we de 20-weken echo, nog wel even spannend dus, maar we gaan er natuurlijk vanuit dat alles goed is en dat we heel fijn heel lang naar ons klein wondertje kunnen staren..
Buik
Het is nu zeker HALLO BUIK! Buik is echt een zwangerschapsbuik en begint soms al in de weg te zitten. Ik vind het eigenlijk alleen maar mooier worden, alleen zou ik dan natuurlijk wel graag zien dat het op andere plaatsen gewoon lekker achterwege blijft.. Helaas!

Kwaaltjes
Valt echt heel erg mee, ik kan niet te lang stil staan dan merk ik het wel echt dat mijn  zwangere lijf in andere conditie is als dat ik normaal ben. Maar echt het gaat gewoon goed, al neem ik natuurlijk wel meer rust dan normaal!

Slapen
Het lijkt erop dat de fase waarin Mason zat met slecht slapen, eindelijk achter de rug is. (ik klop het even heeeel hard af) Waar het nou mee te maken had en of het wel een oorzaak had of dat hij misschien wel stiekem aanvoelde dat Mama een beetje aan het veranderen is, wie zal het zeggen. Vervelend was het wel en daarom  nu weer zo fijn dat het een stuk beter gaat.

Klaar mee?
Nee joh! Daargelaten dat we nog alles moeten doen, vind ik zwanger zijn heel leuk en beleef ik het alsof het de laatste keer is dat ik een kleintje zo dicht bij me kan dragen.

Extra
De eerste spullen zijn vorige week aangeschaft, de ideeën worden  steeds concreter  en de planning voor de kamers is gemaakt. We gaan half januari op vakantie en we willen het daarvoor af hebben!

Wat vinden jullie van zwanger zijn? Vonden jullie het ook geweldig of minder leuk? 

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *