Zwanger week 21 | Zwanger

Afgelopen week hadden we de 20-weken echo en werden mijn twijfels gelukkig weggenomen! Wel ben ik even terug gefloten door mijn lichaam en ben ik erg benieuwd hoe ik de komende 19 weken door ga komen als ik nu al harde buiken heb.. Benieuwd?


Buik
Zeker aanwezig, mensen durven me nu te feliciteren ook al weten ze het niet. Het is geen twijfel buikje meer, maar een echt zwanger buikje. Ik smeer wel elke dag twee keer om (hopelijk) meer tijgerstrepen te  voorkomen.

Kwaaltjes
Ik heb best veel last van harde buiken.. Na een dag klussen/schoonmaken bij mijn ouders afgelopen weekend werd ik de volgende dag even terug gefloten door mijn lichaam; de hele dag harde buiken is geen pretje kan ik jullie vertellen.

Slapen
Gaat goed hoor, zoals ik al zei slaapt Mason weer beter en zo komen wij ook meer aan onze rust toe. Gelukkig s’nachts nog geen last van Truusje.

Klaar mee?
Met die harde buiken zeker wel, wat is dat ruk zeg, maar voor de rest zeker niet. Er moet natuurlijk nog best veel gebeuren, dus deze komende 19 weken mogen zeker nog wel even duren..

Extra
De proefdrukken voor het geboortekaartje kwamen afgelopen week binnen, echt te leuk! Voor de rest zijn de eerste meubeltjes opgehaald en gaat mijn lieve vader die verven, derde Kerstdag wordt er van de zolder een kamer gemaakt en kan ik daar ook verder. Gisteren ook begonnen met spullen uitzoeken op zolder, dat is ook nog een hele klus, maar beetje bij beetje moet het goed komen!

Ook hadden we afgelopen vrijdag de 20-weken echo en  gelukkig was Truusje nog steeds een meisje en nog belangrijker; alles is goed met haar! Ze lag mooi op schema en was geheel gemiddeld! Zo fijn om het allemaal nog even te horen!

Vonden jullie de 20-weken echo ook wel een dingetje? 

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

One thought on “Zwanger week 21 | Zwanger

  1. Die 20 weken echo is zeker een dingetje! Heel spannend en heb hem pas over 4 weken.. Dat van die harde buiken al met dit termijn ken ik van de vorige zwangerschap. Succes 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *