Zwanger week 22 | Zwanger

Jeetje, alweer 22 weken zwanger. Wat vliegt de tijd bij een tweede zwangerschap. Bij Mason beleefde ik echt elke dag zwanger en hoe anders is dat nu.. Ik probeer er wel meer op te letten en ook echt mijn rust te pakken, maar net nu komt mijn nesteldrang om de hoek kijken..


Buik
Mooi buikje waar ik al best trots op ben.  Ik draag nu alleen nog maar zwangerschapskleding en dat is de komende 4 maanden nog mijn lot, daar moet ik het maar mee doen. Maar goed, dat zullen waarschijnlijk ook de laatste 4 maanden zijn dat ik zwanger ben dus met alle liefde!

Kwaaltjes
De harde buiken zijn er inderdaad nog als ik teveel doe, maar ja ik  heb juist nu “last” van nesteldrang dus echt toegeven eraan vind ik moeilijk. Maar gelukkig heb ik lieve hulp in de vorm van vriendlief en lieve ouders.

Slapen
Super, ik kom wel weer aan mijn 8 uur slaap per nacht en dat heb ik ook gewoon nodig, op mijn vrije dagen (woensdag en vrijdag) probeer ik nog een uurtje overdag mee te pakken, vooral de woensdag heb ik dat wel nodig na 2 lange dagen werk.

Klaar mee?
Nee zeker niet, ik geniet volop, alleen de harde buiken mogen achterwege blijven. Ik geniet er ook echt van dat ik nesteldrang heb, alles loop ik na en word opgeruimd en schoongemaakt. Heerlijk toch?

Extra
Van het weekend hebben we  weer heel wat spullen gekocht o.a. de verf en hebben we de gordijnen uitgezocht. Nog een paar kleine dingetjes bestellen/kopen en dan hebben we alles binnen en kunnen we in de week tussen Kerst en Oud&Nieuw gaan klussen aan Mason’s kamertje!

Wanneer kregen jullie “last” van nesteldrang? En vond je het ook zo lekker?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *