Zwanger week 24 | Zwanger

24 weken zwanger, ruim over de helft dus en er is de afgelopen weken heel wat gebeurt. Steeds meer maken we ons klaar voor de kleine meid  en begint alles een beetje op zijn plek te vallen. Benieuwd hoe het mij de afgelopen week verging?
Buik
Het is niet zo dat mijn buik nu veel dikker is dan bij Mason, dat valt me dan weer heel erg mee.  Ik ben wel wat ronder dan bij Mason maar mijn buik zelf is niet zoveel dikker dan bij  mijn eerste zwangerschap.

Kwaaltjes
De afgelopen week ben ik echt heel ziek geweest, ik had goed de griep te pakken en heb 5 dagen op mijn bed gelegen en daar werd ik gek van. Ik ben blij dat ik weer op de been ben, maar ik ben nog niet helemaal de oude. Hoop dat ik me de deze week steeds beter ga voelen.

Slapen
Zoals ik al zei, ik was de afgelopen week ziek dus toen heb ik heel veel geslapen maar ik kan s’nachts weer voldoende slaap pakken  als ik tenminste vroeg naar bed ga, daar Mason een vroege vogel is.

Klaar mee?
Gelukkig niet, we zijn steeds meer  bezig met de kamertjes  en ik koop steeds meer  leuke  kleding voor de kleine meid. Steeds meer vraag ik me af hoe ze eruit ziet straks.

Extra
De kamer van Mason is zo goed als af,  nog een paar puntjes op de i en dan gaan we eerst op vakantie, om vervolgens Mason naar zijn nieuwe kamer te doen en dan eindelijk het kamertje voor Truusje in orde te maken! Kan niet wachten tot we er helemaal klaar mee zijn!

Kregen jullie ook meer rust wanneer je dingen kon afstrepen van je lijstje?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *