Zwanger week 26 | Zwanger

De tijd vliegt, niet normaal zo hard bij een tweede zwangerschap. Bij Mason beleefde ik echt elke dag volop zwanger, nu moet ik me er zelf af en toe aan herinneren dat ik zwanger ben. Ook moet ik echt tijd maken om er dingen voor te doen of te regelen, hoe anders is het dan bij Mason’s zwangerschap. Maar of het goed gaat met mij en mijn zwangerschap?

Buik
Ik kan wel zeggen  dat mijn buik vrij stil staat qua groei, waar die bij Mason op dit termijn echt al wat groter was, valt het me nu mee/tegen. Het is maar net hoe je het bekijkt natuurlijk! 😉
Deze week ben ik er eindelijk aan toe gekomen om foto’s te maken van mijn buik. Wat vinden jullie van  mijn zwangerschapsbuik?

Kwaaltjes
Ik  ben weer opgeknapt en ik kan zeggen dat ik lekker in mijn vel zit en meer energie heb. Voor alle dagelijkse dingen, maar ook voor de zwangerschap. Erg fijn en zo kan ik me lekker gaan voorbereiden op onze kleine meid.

Slapen
Gaat gelukkig  erg goed, nog geen last van slapeloze nachten of met mijn buik met draaien. Ik slaap als een roosje, al heb ik zo nu en dan wel hele vreemde dromen. De raarste mensen van vroeger komen langs in de vreemdste combinaties. Herkenbaar?

Klaar mee?
Nee zeker niet! Het is helemaal niet lang meer en hoe zeer ik ook nieuwsgierig  ben naar de kleine meid, ben ik ook echt wel blij dat het nog even duurt. Vooral omdat nog niet alles klaar is voor d’r komst. (lees: kamertje, kleding wassen e.d.)

Extra
Qua  voorbereidingen gaat het de goede kant op; Mason’s kamer is af, hij gaat na onze vakantie lekker over na zijn nieuwe kamer en dan kunnen we de babykamer in orde gaan maken. Dan nog wat kleine dingen in orde maken zoals babywasjes draaien, kinderwagen schoonmaken en maxi-cosy plaatsen en dan zijn we er zo goed als klaar voor!

Hadden jullie ook alles veel later klaar dan bij de eerste zwangerschap? Kregen jullie daar soms de zenuwen van?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

2 thoughts on “Zwanger week 26 | Zwanger

  1. Vreemde dromen zijn hier ook elke nacht aan de orde. Gek he, hoe je lichaam en geest beïnvloed worden door je zwangerschap… Over het verschil tussen eerste en tweede kan ik niet meespreken, want ik ben nu voor het eerst zwanger. Wel beleef ik het allemaal heel intens 🙂 Geniet er verder van!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *