Zwanger week 27 | Zwanger

Goed waar zal ik eens beginnen? Eigenlijk zou deze update er helemaal niet zijn. Wij zouden namelijk  eigenlijk wanneer dit artikel online staat lekker met onze dikke billen op Curaçao liggen, we zouden dan nu op de helft zijn van onze vakantie en waarschijnlijk een lekker kleurtje hebben. Maar hoe anders kan het lopen.. We kregen gisteren (moment van schrijven) wel een vrij dwingend advies van onze Verloskundige om niet af te reizen  naar een Zika gebied..

Dus gisteren kwamen we letterlijk van een koude kermis thuis en stonden we na 20 minuten met onze mond vol tanden buiten. Ik wilde namelijk wat navraag doen bij de VK hoe ik mij het beste kon verweren tegen de mugen e.d. en bepaalde tips voor onze vakantie naar Curaçao. Toen zij hoorde dat we daar heen zouden gaan, gaf ze ons een heel duidelijk advies; waarom doen als het niet nodig is met alle risico’s van dien? Nee we waren het er héél snel over eens dat we het risico niet willen lopen voor ons kindje. We gaan nog wel weg, want we hebben vakantie, maar waarheen en wanneer? Dat horen jullie vast binnenkort! Nu is het tijd voor mijn zwangerschapsupdate!

Buik
Die staat echt wel stil en de Tandarts vanmorgen zei zelf dat ze zelfs zou twijfelen als ik niks had gezegd en dat bij 27 weken zwangerschap! Bij Mason was dit echt een heel ander verhaal kan ik jullie vertellen.

Kwaaltjes
Door het hele verhaal rondom Curaçao, maar ook door andere factoren ben ik even heel moe en ik merk gewoon dat mijn hormonen een spelletje met mij spelen. Ik hou van regie en die ben ik de laatste tijd erg kwijt en dat samen met mijn persoonlijkheid en hormonen maakt het soms echt geen pretje.

Slapen
Mason komt weer vroeg en daar ben ik helemaal klaar mee, ik ga toch niet om 6 uur beneden op de bank zitten? Meneer wilde eerst dan nog wel lekker tussen ons in, maar doet ook daar de laatste tijd steeds moeilijker over.. Dus maar eens even zien hoe we dit nou weer gaan oplossen.

Klaar mee?
Nee, ik wil nu eerst alles klaar hebben wat betreft de kamertjes en dan ga ik lekker aan de slag met alle kleding en kan ik voor mijn gevoel echt gaan genieten..

Extra
Ik ga straks even een lijstje maken wat we nog allemaal moeten doen, maar dat komt helemaal goed, deze komt trouwens ook nog online zodat jullie ook weten hoe “slecht” we ervoor staan met bijna 30 weken op de teller.. Bij Mason was alles al lang en breed af!

Was het bij jullie ook zo’n verschil tussen jullie zwangerschappen? 

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

One thought on “Zwanger week 27 | Zwanger

  1. Zo jammer van jullie reis naar Curaçao! Maar je hebt helemaal gelijk, veiligheid gaat boven alles! Ik hoop dat jullie alsnog een leuke bestemming vinden en je een beetje je rust terug vindt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *