Zwanger week 29 | Zwanger

De week van onze tweede vakantieweek en het lijkt alsof Truusje dat goed heeft begrepen. Ik heb het gevoel dat ze goed groeit en dat ze het echt naar d’r zin heeft in mijn buik.  De week waarin we met z’n tweetjes op Babymoon gingen naar Valencia en daar echt intens van hebben genoten! Gelukkige ouders, gelukkige kinderen toch?

Buik
Die is de afgelopen 2 weken lekker gegroeid, maar wel heel scheef?! haha. Ze ligt echt altijd aan één kant en daardoor is het van de ene kant veel beter zichtbaarder dan van de andere kant!

Kwaaltjes
2 weken vakantie hebben me goed gedaan, we zijn toegekomen aan heel wat klusjes in huis, 2 fijne vakantie gehad en tussendoor heb ik hier en daar wat bijgeslapen. Met het vele lopen in Disney en Valencia kreeg ik op het einde van de dag last van harde buiken, maar allemaal prima uit te houden!

Slapen
Zoals ik net al zei heb ik in onze 2 vakantieweken echt wel ff bij kunnen tanken, heel fijn. Mason is ook in het begin van onze vakantie over gegaan naar zijn nieuwe kamer met peuterbedje, maar dat ging echt prima en hij lijkt nu gewoon gewend..

Klaar mee?
Nee, zeker niet! Ik ga er vanuit dat dit de laatste 10 weken zwanger zijn en wil er echt optimaal van genieten. Komend weekend wil ik de babykamer afmaken en wil ik me rustig gaan voorbereiden op haar komst; kleertjes wassen, laatste spulletjes aanschaffen en lekker keutelen.

Extra
Ik hoop dat als ik 30 weken zwanger ben, alles af is en ik rustig de laatste dingetjes kan doen en optimaal kan gaan genieten.

Hebben jullie ook een Babymoon gedaan? Of alleen bij de eerste zwangerschap?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

2 thoughts on “Zwanger week 29 | Zwanger

  1. Heel leuk dat je je nog even zo ontspannen kan, genieten zou ik zo zeggen 🙂 Omdat we het nogal druk hebben, hebben wij jammer genoeg geen tijd voor een full size babymoon, maar zo een dagje of twee gaan we er zeker tussenuit nog. Ik kijk er ook enorm naar uit !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *