Zwangerschapsaankondiging | Zwanger & Persoonlijk

Ja dan ben je zwanger maar hoe vertel je het iedereen? Natuurlijk kan je er voor kiezen om het gewoon te vertellen of de echo te geven, maar dat zit niet in mijn aard. Dat moet op een speciale manier gebeuren en zo speurde ik het internet af voor wat ideetjes..

En al snel vond ik op Pinterest genoeg inspiratie voor onze zwangerschapsaankondiging!  Omdat we al best wat spulletjes/kleding hebben in het Batman thema, besloot ik om hiermee aan de slag te gaan.  Ik bestelde een krijtbord online en schreef daar de tekst;  “Every Superhero needs a Sidekick, arriving : May 2017”

Daarbij had ik nog een poster van Batman opgehangen, een slinger mocht hierbij natuurlijk ook niet ontbreken. En daar kwam Mason’s mini-wardrobe ook goed van pas. Daar hing ik een hangertje aan van Mason en een hangertje met een romper voor zijn broertje of zusje en natuurlijk kon de Batman pet ook mooi erbij. En toen was het tijd om Mason erop los te laten en hopen dat hij een beetje deed wat wij in ons hoofd hadden..

 

Aankondiging 001
Aankondiging 003
Aankondiging 004
Aankondiging 011
Aankondiging 014
Aankondiging 020
Aankondiging 024
Aankondiging 031
Aankondiging 035
Aankondiging 036
Aankondiging 049
Aankondiging 050
Aankondiging 051
Aankondiging 056
Aankondiging 058
Aankondiging 060
Aankondiging 062

 

En dat was zeker het geval, wat zijn het gave foto’s geworden hé? De foto werd ook heel leuk ontvangen door familie en vrienden! 🙂

Wat vinden jullie van deze aankondiging? Hoe maakten jullie het bekend?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

One thought on “Zwangerschapsaankondiging | Zwanger & Persoonlijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *