Zwangerschapsshoot | Zwanger

Op vrijdag 20 februari hadden wij een zwangerschapsshoot in Abbekerk bij Marijke Trienekens. Ik was toen bijna 8 maanden zwanger en had dus al een behoorlijke buik. Ik vond het erg leuk om dit op een mooie manier vast te leggen. Met een beetje googelen, kwam ik al snel bij Marijke uit, vooral de decoratie, locatie en manier van fotograferen vond ik super mooi, dus de keuze was snel gemaakt.

Marijke is dus de eigenaresse van   KleurRIJKontwerp. Het lijkt alweer een eeuwigheid geleden zeg, komt natuurlijk omdat er zoveel is gebeurd in de tussen tijd. Wat een verandering zeg, ineens een baby! Nou ja ineens, ik heb hem natuurlijk 9 maanden gedragen (-2 weken) en de bevalling was natuurlijk ook niet niks. Maar toch blijft het gek. Maar we zijn zo blij met de mooie foto’s die ze toen heeft gemaakt, zo super mooi.

Op de genoemde vrijdag reden we op tijd weg van huis, zo rond 11 uur, omdat we om 13:00 in Abbekerk moesten zijn en we absoluut niet te laat wilden komen. We waren te vroeg bij haar in haar mooie oude boerderij, maar we kregen een lekker kopje thee en ik kon nog even een laatste check doen in de spiegel. Al snel kwam ze ons halen, toen ze klaar was met een ander zwanger stelletje en zo gingen we naar de kamer waar het zou gaan gebeuren. Ze stelde ons eerst een beetje gerust, want spannend vond ik het allemaal wel hoor.

Nog even doorspreken wat ik mooi vond en wat voor kleding we aan zouden gaan doen en de shoot kon starten! Het liep allemaal vanzelf en het was erg gezellig, soms liet ze een mooie foto zien, waardoor ik al helemaal enthousiast werd! Vond het soms wel best zwaar, omdat ik bijvoorbeeld best lang in een pose moest staan waarbij ik overdreven mijn been moest draaien ofzo en dat met mijn 8 maanden zwangere lichaam,haha. We zijn zo 2 uur bezig geweest en hebben veel verschillende soorten foto’s gemaakt. Hierbij wil ik ook een aantal foto’s aan jullie laten zien.

showfoto4-3
showfoto4-4
showfoto4-5

Wij vinden de foto’s erg mooi en zijn er blij mee. We hadden gelijk voor een combi- shoot gekozen, dus het was al bekend dat Marijke ook de Newborn-shoot zou gaan doen van Mason. Dit deed ze ook zo professioneel en rustig dat ik Marijke echt bij iedereen zou aanraden! Ik vind het jammer dat de shoots erop zitten, maar ik hou haar zeker in mijn achterhoofd met een eerste verjaardag of een familie portret. Binnenkort zou ik jullie meer vertellen over de Newborn shoot en daar wat foto’s van laten zien! Zo kregen we de foto’s thuis gestuurd.

20150405_104909 20150405_105228

Wat vinden jullie van de foto’s? Hebben jullie ook een zwangerschapsshoot gedaan?

 Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

 

One thought on “Zwangerschapsshoot | Zwanger

  1. Lieke, de foto’s zijn echt mooi geworden. Je staat er prachtig op en je buik ook ;-). Bij een volgende zwangerschap wil ik zeker ook een shoot, dat is er bij m’n zoontje helaas niet van gekomen. Hoe gaat het met jou en Mason? Ben je al een beetje gewend aan ‘moeder’ zijn :D? X, Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *