DIY First B’Day! -Slinger- | DIY, Baby & Feest

Het is weer tijd voor een DIY ter voorbereiding op Mason’s verjaardag. Eerder deelde ik al  een blogje over  de  zelfgemaakte bekertjes  en een DIY om een feest meer aan te kleden met  posters. Maar nu is het tijd voor een heuse slinger.

Ook deze DIY is weer erg simpel en ik kan je vertellen: ” Google is your best friend”. Google op “printable  …” en je vind het! Ik vond deze leuke printable op  Cherry on the Top.  Er staat ook nog eens een hele simpele beschrijving bij!

20151023_143224

Alles was je vervolgens moet doen zijn de pijlen uitknippen. Ik heb ervoor gekozen om een touw tussen 2 pijlen te lijmen, dus mijn slinger is dubbelzijdig. Maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om met een gaatjestang te werken.

20151030_092135

20151030_092122

20151030_092107

Ik plaatste al eerder deze DIY slinger en ook die ga ik zeker weer gebruiken met Mason’s verjaardag. Met deze slinger komen we weer een stapje dichterbij Mason’s verjaardag. Hij is ook alweer 8 maanden dus het begint echt op te schieten en ooh wat heb ik nog veel op de planning wat ik nog moet doen!  Ik hoop dat ik nog aan alles toe kom..

Wat vinden jullie van deze slinger? Maken jullie ook zelf wel eens een slinger?

Willen jullie niks meer van Robust-Posch missen volg  dan ook op Instagram, Facebook en Twitter!

 

3 thoughts on “DIY First B’Day! -Slinger- | DIY, Baby & Feest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *